Grattis hjärtat!

Ett mega grattis till min älskade Louise! Saknar dig!




Idag ska jag fixa med mitt CV och personligt brev, ta en sväng på torget och möjligtvis ett långt bad. Skulle även behöva gå bort till Storseglet för jag behöver lite papper påskrivna.

Ikväll blir det kortegen med Louise och brudarna, ska bli kul.


Bilder från Örebro



Syskon-skojj hos mormor



Fantastiska, starka och otroligt underbara moster



Supersköna morbror



Min vackra, envisa mormor som fyllde 80 år



Snyggaste paret! Haha, eller??



Mosters hemmagjorda, supergoda smörgåstårta




Gymbesök på hotellet, skönt att träna i jeans ...?







Ozcar och Wille var duktiga. Själv satt jag och studsade på en boll.





Efter en dusch och lite vin på mammas hotellrum åkte vi in till stan för middag på slottet.







Wille käkar lime



Och mamma var jätte förkyld



Gillar denna bilden som fan!! Älskar dig mest!!!

Och, sist men inte minst - vår fantastiskt goda dessert


Gnällgnällgnäll

Imorse vaknade jag med panik. I drömmen var Ozcar otrogen, inte bara en kyss utan han var verkligen kär. Hans ögon strålade av kärlek till en blond tjej. Jag minns hennes ansikte. Värsta drömmen på länge måste jag säga, fy vad hemskt det var och det kändes så äkta.


Har tänkt lite idag, på att jag är så obrydd. Det spelar ingen roll om någon gnäller över en förkylning eller är orolig över ett nålstick från en begagnad diabetes-nål, jag bryr mig helt enkelt inte.
I hela livet lyssnar man på folks gnäll och försöker råda och trösta, till vilken nytta?? Det hade ju varit skillnad om det faktiskt hade hjälpt men det gör det ju inte.
Det spelar ingen roll hur många gånger man vart förkyld, det är alltid lika jobbigt ändå.
Ja, jag gnäller jag med men försöker att inte göra det så mycket.
Under en period jobbade jag nästan 13 timmar om dagen i 1,5 månads tid och jag var så fruktansvärt trött. Tror fortfarande inte att jag har återhämtat mig riktigt. Orkar inte laga mat, duscha, städa, tvätta eller träffa vänner. Jag orkar ingenting.
Men så ser man då folk som jobbar inte ens 8 timmar om dagen som klagar och gnäller och det är så synd om dom.
Jag bara undrar varför? Varför vi är så besatta av att vara trötta och må dåligt... Varför måste man vara sjuk eller skada sig för att få uppmärksamhet.

Örebro

Usch vad det inte känns okey att vara uppe 4.50 på en lördag... Men vid sju-tiden åker vi mot Örebro och ska spendera dagen med lilla mormor och natten på hotell. Skönt att åka bort även fast det bara är en natt.

Gjorde en ananaspaj igår som ska med, den får jag inte glömma. Tonade håret och känner mig plötsligt lite fräschare men snart blir det kaffe och sen en dusch.

Kameran åker med och jag ska försöka ta mer kort än vad jag brukar... Kan hända att jag lägger upp lite bilder imon när jag kommer hem.


Igår var det rekryteringsträff med Subway på arbetsförmedlingen i stan. Tyvärr missade jag det för jag var på vallen men tänkte att jag ska maila dom istället. Hade vart skönt med ett riktigt jobb.

Nåväl, vi hörs väl tomorrow beroende på när vi är hemma.

God morgon!

Lönen från Storseglet har inte kommit in på kontot. Sånt gör mig nervös, speciellt med tanke på att de glömde skicka in min och 2 personers timrapporter förra månaden ... Ska vänta en stund och kolla igen, annars får jag ringa dom.

Igår vart det Vallen och inte så mycket folk. Fast det känns ju såklart ganska dött när jag har vant mig vid att se 395 ungar mellan 10.30 - 12.00 haha.

Jag är förkyld nu igen också, jävla fan. Snorig, hostig och nysig, bläää!!!


Klockan 9 ska jag träffa min jobbcoach Klasse på arbetsförmedlingen. Mailade mitt CV och personliga brev till honom igår så jag hoppas han hinner se det innan vi ses.

Ärtsoppedag

Var och jobbade på Vittra igen igår och i tisdags. Valde att stå i disken då faktiskt, kan vara bra att ha lite vana i det också. Vet aldrig vad för jobb som rullar in. Pappa ringde i tisdags och ville att jag skulle klona mig haha, det hade ju varit riktigt najs :)

Idag är det vallen som gäller, jag är trött och har svinont i mitt knä så jag hoppas att dagen går fort.

Nu är det kaffe och sen en dusch som gäller.

Just another manic monday

Kaffe och nyhetsmorgon som vanligt, pensionärs varning?
Har varit vaken ungefär en timma nu och om ytterligare en timma är jag nog framme på ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller. Här blir det inga barn gjorda!

Ska skriva klart min CV och ett personligt brev som ska med till jobbcoachen på fredag. Han är så jävla grym, Klasse. Så intensiv och helt kanon på att hitta dolda talanger, haha.

I lördags var Ozcar på Åby och själv fick jag sällskap av min fina lillebror. Vi tjockade oss med kebabtallrik och lite glass till NCIS. Igår blev det fika med mor och Dennis, gjorde min underbara ananaspaj som alltid är lika uppskattad.

Kortspel hos Ozcars päron och sen bara hem till sängen och NCIS, nej då det är ju inte direkt så vi tycker det är bra eller så...


Friday night

Gjorde kyckling med ris och en kall sås förut. Såsen blev inte som jag tänkte men ändå inte fullt så hemsk som jag var rädd för, hade behövt taco krydda.

Ozcar gick hem till E och jag gjorde en halvdålig negerbolls smet för att stilla mitt sjuka sötsug. Hade på tok för lite kakao så dom blev inte så goda, men men sötsuget gav sig iaf.

Nu har jag kollat lite på Anna Anka, ganska bra faktiskt måste jag säga, haha. Hon är för skön!

Hela jag är svullen och vätskefylld, blääää! Fötterna känns typ dubbelt så stora som de brukar, samma sak med händerna. Fruktansvärt trött och funderar på att gå och lägga mig... Usch vad hemskt att vara 21 år och lägga sig 22.00 på en fredag, sjukt.
Får se vad jag hittar på, pussar.


Jobb på g??

Pappa ringde och berättade att P sagt upp sig och att det därför bör finnas något ledigt inom företaget. Jag ringde B som äger Storseglet AB och frågade om han har något åt mig, han skulle höra av sig. Vi får väl se vad som händer. P var på en bamba med 1000(om jag inte hörde fel) elever och det borde jag klara galant. Klart det blir mycket men det löser jag om jag nu får vara där om det ens blir nåt...
Väntar och väntar, borde få veta något nästa vecka.

Hade vart så skönt att få ett riktigt jobb, med riktiga tider och riktig lön.

Bamba Jossan

Jag mår illa! Och då menar jag INTE fysiskt!


Men förövrigt är det bra. Fick ett samtal mitt under kortspelet hemma hos Mummu igår. Kökschefen på Vittraskolan ville ha dit mig så klockan 6 imorse var jag där och fixade med salladen.
Har idag stått och "övervakat" ungar i åldern 6-15 så de inte tar för mycket korv.
Jag har alltid fått för mig att jag aldrig någonsin skulle bli bambatant men här är jag, om inte annat så iaf för två dagar.
Ska dit imon igen. Jag tycker det går bra och hoppas verkligen att de känner detsamma, att jag är duktig.

Torsdag - Lördag i bilder

När jag kom hem till mamma möttes jag av två trötta katter. Så mysiga!










Gick över till grannen för lite grillat och mys med Dexter.






På lördagen kom Dennis, vi hade mysfika på uteplatsen.

















Helt plötsligt var en skåpsdörr öppen. Dam dam dam daam!



Och när jag kollade in, så var det en...wait for it...KATT!!! Lilla Knäppis för att vara exakt.







Och nu, sist men inte minst. Försök nu tänka med Mufasas röst, du vet pappan i Lejonkungen. Hittar du rösten?? Säg "SIMBA"!


Grillning i regnet

Har hjälpt mamma att städa lite här hemma idag så nu är det riktigt vårfint.

Märkte att grannen (Magnus) hade satt igång grillen och under en rökpaus lyckades jag bjuda in mig själv på middag. Det blev flintastek (I Love!) med potatis kroketter och beanaisesås, mums!
Vi kollade på 2012 och den var ju verkligen en effektfilm och inget annat. Tjöta om tatueringar och annat som inte var riktigt lika kul. Gosade massor med hunden Dexter och blev förundrad över katten som bor under soffan :P

Kollade på typ halva Bröllopsfotografen också innan jag gick "hem" igen. Den var bra men jag måste änna se slutet också, haha.

Har jag tid imon innan jag ska åka hem så kanske det blir en liten tatuering också. Det borde inte ta så lång tid men med skissning och val av typsnitt kan det ju ta lite extra tid. Vill ju såklart att den ska bli riktigt bra.

Nu sitter jag här på soffan och kollar när mamma stryker t-shirtar(!?), haha hon är så söt.

Tråk torsdag

10.10 vaknade jag av min nya härliga ringsignal. Ozcar tyckte att det var dags för migg att gå upp. Lite tjafs igår gjorde det trevliga morgonsamtalet ännu bättre av nån andledning.

Tvättmaskinen är igång, likaså diskmaskinen. Ägg har jag kokat och de vanliga bloggarna är genomlästa. Kaffe, cigg sen städa och fixa.

Åker ju hem till mamma idag så jag vill göra iordning så jag slipper komma hem till skiten på lördag.
Ja precis, stannar bara till lördag för då ska jag och Ozcar till Emelie och fira hennes födelsedag. Det ska bli riktigt trevligt.

Måste höra av mig till Louise också, så hon vet att jag inte följer med på bion imon. Känns som jag behöver komma bort ett par dagar :)


Kanske orkar pilla mer med designen i lugnet hos mamma med Knäppis, vi får se.


RSS 2.0