Den där inne

Roligt att se att ni fortsätter titta in trots den dåliga uppdateringen :)

Metaltown för Ozcar i helgen blev mys med mor och Wille i fredags och ett trevligt spontanbesök av Elinor i lördags.
Elinor är nog den enda som inte behandlat mig som en vandrande mage och det uppskattas verkligen. Klart jag kan prata om det och att jag är glad över graviditeten men snälla nån, det finns gränser! Jag vet att jag är tjock! Eller ja, tjock skulle jag väl inte säga med tanke på att jag endast gått upp 5 kg hittills men ändå...

Magen växer snabbare och snabbare och jag är faschinerad av att det faktiskt växer en liten människa där inne. Emil och lille Hugo var här en sväng i söndags och jag tänker på när vårt barn kommer i den åldern då de i princip provocerar sig själva mer än någon annan. Jag tycker det var så roligt när han hela tiden skulle klättra/resa sig just där det inte gick, alla barn gör ju det och ofta slutar det väl med att dom själva blir skit arga :P Komiskt egentligen vad de utsätter sig för.
Tänk när den säger sitt första ord eller tar sina första steg vad sjukt det kommer kännas. Vad stolt man kommer bli samtidigt som en viss separationsångest kan uppstå redan då. Barnet som en gång sparkat runt i din mage växer och börjar klara sig självt.
Skulle vilja göra ett till ultraljud bara för att :) ♥ Vill se den och få fler bilder! Nu har den börjat sparka på mammas revben och det är inte det skönaste vill jag lova, duktigt att den håller igång och tränar sina små muskler men aj vad ont det kan göra ibland.

Idag har jag känt mig febrig och konstig. Hade 35,5 i temp mitt på dagen nån gång... Konstigt med undertemp. Men imorgon ska jag träffa en läkare så ska passa på att fråga om det då.


Annars går jag och väntar på löning och hoppas kunna gå på massage nästa vecka nån dag, ryggen mördar mig vid vissa tillfällen och jag kan inte ens sitta upp en längre stund, blä för det! Jag vill gå till frissan och även göra naglar, men alla pengar som kommer in nu måste sparas till mammaledigheten och det är inte så kul måste jag säga.

David har min lilla söta dator och ska försöka fixa den och trots att jag inte kunnat använda den på hur länge som helst så känner jag mig sjukt naken utan den här hemma. Kan tro att det blir bättre uppdatering om han får den att funka sen för då slipper jag döda ryggen i datorstolen iaf. Hoppas hoppas!


Skåne

I torsdags slutade vi jobbet och det var riktigt skönt måste jag säga. Vi har storstädat och svettats som dårar hela veckan.

Efter jobbet satte jag mig på tåget ner till Helsingborg för att överraska lillebror som fyllde 16 år. Mamma var redan där och hemlighöll att jag skulle komma så när de hämtade mig på stationen var Wille på bristningsgränsen efter mammas dumma påhitt för att fördriva tiden. Bland annat "trodde" hon att parkeringen utanför stationen var en bilkö :P Ni kan säkert förstå den blandade reaktionen när han tillslut såg mig komma. Det var iaf väldigt kul att kunna överraska honom så på sin födelsedag.
På fredagen var det skolavslutning och min underbara bror fick diplom och presentkort för Årets studieflit. Han har lyckats läsa in och få MVG i matte och engelska och VG i svenska på mindre än 6 månader. Är han grym eller är han grym???
Till hösten blir det gymnasiet, jag kunde inte vara stoltare och gladare för hans skull och för hans utveckling. Älskar min fina bror!
Vi åkte hem till Göteborg efter avslutningen.

Fick umgås med min man en stund innan det var dags för honom att sova innan jobbet, det är jobbigt även om det bara är en natt man är borta. Hemma är alltid bäst!

Till brunch idag blev det pastasallad med kycklingfilé och avokado och kaffe och färskpressad apelsinjuice. Gott, gott, gott!
Nu, en banan och macka innan vi drar till gymmet. Jag blir alltid så satans hungrig när jag tränar så bra att ladda ordentligt innan.

Pussar


Studenter studenter

I söndags blev jag lite morsdag firad, kanske inte var det som var meningen men mysigt var det. American brunch på Hedens Hörna, sååå gott! Pankakor, hush browns, kycklingklubbor, hamburgare, mackor och efterrätter i mängder. Å vad gott, vilket perfekt sätt att starta sin dag.

I måndags hade vi studentfirande på jobbet, 310 glada studenter med lärare vällde in i matsalen för sin sista lunch i bamba. Det var jättekul att se alla så fina och glada!



Och igår vart det studentfirande för Hanna. Det var jättetrevligt, bjöds på god mat och tårta. Ett litet barn var där också :) en 11 månaders pojk. Sååå söt!

Nu så, ledig till tisdag. Blir ju en hel arbetsvecka som bara går upp i rök. Och sista dagen jag jobbar är fredag den 10de... Inte långt kvar alls nu. Jag tänkte att jag ska skriva upp vad jag gjort på jobbet, typ datorarbete m.m. och be att Martin skriver en liten kommentar till så blir det ett bra komplement till CV:t sen när det är dags att söka jobb igen. Låter kanon!


I eftermiddag bär det av till pappa för att umgås med lill fisen ♥ och det blir nog att jag sover över, mys pys.
Får passa på att gosa med Moa också ♥

Nu, kaffe och nyhetsmorgon.

Puss


RSS 2.0