.

"Hello darkness my old friend. I`ve come to talk with you again"


Dag två gick också väldigt bra tycker jag, gjorde salladen idag också.
Imon och resten av veckan ska jag vara i ett annat kök 06.30- ca 09.30 och lära mig specialkost. Det ska bli riktigt kul att få lära sig något nytt.

Ska iaf aldrig mer dricka fem koppar kaffe innan jag ska sova :) Har vart uppe massa gånger och kissat inatt, sååå jobbigt!


Trött och äcklig är jag också. Ska ta en dusch och försöka hålla mig vaken så jag kan se Desperate.


En bra dag

Hade min första dag i nya köket idag. Gjorde salladen idag men från imorgon kommer jag gå brevid kocken och lära mig så att jag sedan kan ta över specialkosten, känns kanon :)
Sov inget inatt och ser nu verkligen fram emot att krypa ner under täcket. Ryggen värker men det blir snart bättre. Har även köpt ett par riktiga arbetsskor idag, skönt att ha det gjort så jag inte glider omkring som Bambi på köksgolvet.

Dagen har iaf vart grymt bra och jag är väldigt nöjd. Fick till och med en egen nyckel, yey!

Kollar på Ullared nu, han Morgan är ju helt sjukt skön. Fast hade jag träffat honom hade jag nog blivit riktigt sur över hans slö-het...

Nej, lite tvättning och sen sängen tror jag. Puss

Att sluta röka

Jag har inte tagit ett enda bloss sen klockan två i torsdags och det känns helt kanon. Eller ja, det bör ju kännas kanon. Jag saknar mina cigg och tycker det luktar väldigt gott när jag passerar en rökare. Vill köpa ett paket mest bara för att. Jag har inte vart ute på min uteplats sen i torsdags morse och det känns riktigt konstigt.
Känner mig renare iallafal. Luktar inte apa och jag skäms inte för att andas.

Men då är frågan, är det värt det? Ja, det är klart! Skulle jag vilja säga. Jag äter och äter och äter. Tuggar tuggummi för att inte äta hela tiden. Röksuget har gått över i ett allmänt sug som gör att jag tar vad som helst. Kan jag motstå alla onyttigheter för att slippa en rejäl viktökning? Kan jag klara av detta? Är det värt det när jag blir skitsur på en banan som är jobbig att öppna? Värt att vara ledsen och sur hela tiden??

Vill bara gråta!



Jossan, icke-rökaren... Finns hon??

Nytt jobb

Ytterligare en vecka sen jag skrev sist, inte bra :P

Har jobbat, eller ja - praktiserat, på Industrigrillen i två veckor nu. Bli dock sista dagen där på fredag.
I tisdags ringde N från Storseglet där jag tidigare vikarierat en del, först frågade hon om jag kunde hoppa in i ett av köken men jag var ju tvungen att tacka nej till det tyvärr. Då frågade hon istället om jag var intresserad av en tjänst i ett annat kök, JA! Så från och med måndag ska jag laga specialkost :D Yey! Ett riktigt jobb!!!

Har trivts bra på Industrigrillen ändå men känner att det är bättre på Storseglet + att jag kan utvecklas sååå mycket mer där. Lovade Maria att höra av mig om när jag är ledig (under lov t.ex.) för då kan jag nog jobba lite extra på grillen, underbart!

Nu kokar potatisen och jag ska snart steka köttfärs. Fast just nu dricker jag kaffe och äter hallonmuffins :) Ibland får man unna sig. Glömde föresten helt av att det var kanelbullens dag i måndags och åt inte en enda (duktig) utan körde ett hårt pass Body Pump istället. Nu har träningsvärken kommit också så jag går riktigt konstigt :P

RSS 2.0