Ingen rubrik

Nu vilar Freja efter ännu ett roligt pass på babysimmet. Idag dök hon av egen vilja! Hon är så duktig och hon älskar verkligen vattnet.
Hon sov hela natten igen och vi gick upp halv sex. Sen la jag henne igen vid sju-tiden och gick in i sängen till min karl. Vi kollade på lite Familjen Annorlunda och sen gick vi upp.

Nu är karln iväg på gymmet och jag ska ta en dusch innan vi ska möta fina vänner på Bamboo. *GILLA*

Tredjenattenirad

Inatt sov Freja utan avbrott igen, det känns så bra och jag hoppas detta håller i sig. Upp halv sex för blöjbyte, lek och frukost sen vilade vi 8-9, skönt!

Pappan kom hem och gick och la sig efter en lång natt och han hade med sig massa gott hem. Både vattenmelon och ananas + lite annat - såååå gott!
När han vaknar sen ska vi åka bort till Slottskogen och barnens zoo, bara det inte regnar så. Fram tills dess ska vi nog vika lite tvätt och fixa med lådorna till klädkammaren som vi köpte igår.

God natt

Sov så gott!


IKEA

Idag var vi på IKEA med Petra och Idun. Det blev en god lunch (fläskytterfilé med pommes) och lite shopping. Alltid lika trevligt att umgås och det är så härligt att ha en vän med barn i samma ålder. Jag är glad att vi fått kontakt.

Jag köpte några lådor i papp som jag ska ha som förvaring i klädkammaren så det blir lite ordning där. Krokar till mina kökshanddukar och såna krokar man hänger på dörren till våra dusch handdukar i badrummet, det känns inte helt bra att ha dem hängande ovanför toan.

Vi kom hem vid sex-tiden. Pappan sov redan då (ska jobba natt) så det blev en banan och dusch för Freja. Lite barnprogram fick det bli också innan det var dags för nattvällingen.

Så nu sitter jag ensam framför tvn och njuter av tystnad och egentid.

Ikea dejt

Inatt sov Freja hela natten igen, håller tummarna att det fortsätter såhär. Nu äter vi lite frukost och sen ska vi träffa Petra och Idun för en Ikea-dejt. Som vi har längtat!
För övrigt poserar Freja som fan så fort kameran åker fram. Älskade charmtroll!


Jag älskar min karl



Dessa underbara rosor kom Ozcar hem med imorse. Bra start på dagen måste jag säga ♥

Att få sova en hel natt

Kul att jobba igår, som vanligt. Det känns toppen att jag hamnat med så bra kollegor - speciellt en av dom. Lite halvstressig men det gick bra.


Freja sov hela natten, duktig tjej! Men kompenserade det genom att vakna halv sex så det var bara för mamma att studsa upp ur sängen. Nu har vi ätit frukost och Freja fick i sig nästan en hel macka SJÄLV! Det är så kul att se hur hon använder båda händerna för att få in en liten smörgåsbit i munnen. Och så fick hon gröt såklart, gröt, macka och vatten - bra, god frukost!




Nu ligger hon och grejjar på golvet och jag kollar på Nyhetsmorgon. Väntar på att vi ska lägga oss igen och ta en liten tupplur, jag är såå trött när jag jobbat kvällen och önskar att jag fick sova mycket längre.
Idag ska vi köra igång tvättmaskinerna vid 15.00 och innan dess vete sjutton vad vi ska hitta på. Skulle behöva handla lite så en promenad till Hemköp lär det iaf bli.

Det vackraste jag vet

Ett barn är ett mirakel

väl värt att vänta på.

Det största och det bästa

en mor och far kan få.

 

En dotter kan förtjusa

från början med sin charm.

Och gärna blir hon buren

av någon villig arm.

 

Men snart hon börjar tröttna

på att bara vara rar.

Och livet har så mycket

som lockar och som drar.

 

Den tiden går så fort

från liten tjej till stor.

Dock är hon alltid älskad

långt mera än hon tror.


Icarriedawatermelon



Gissa om jag hade kul på jobbet igår när jag stog och delade mina meloner och kom att tänka på Babys kommentar i Dirty Dancing. Hahaha, "I carried a watermelon"!
Go kväll på jobbet igår annars och jag hann med en del utan att stressa och med en liten rast tillcohmed. Bra där!

Ikväll och imorgon blir det hemtjänsten, det gillar vi! Sen en go ledig helg med min vackra familj.


Annars vart det ju värsta åskan här imorse och jag trodde nästan det skulle slå ner i huset.
Kom att tänka på vad som skulle hända om något hände mig här hemma. Tex att jag får en stöt och svimmar eller vad som helst, då får ju Freja bara ligga/sitta här och vara ledsen till Ozcar kommer från jobbet. Stackars barn! Fan vad dåligt jag mår när jag börjar tänka på sånt. Men det lär ju inte hända ändå.

Freja är så duktig och leker bättre och bättre själv. Just nu står hon i sin ståstol (gåstol utan gåfunktion :P) och spelar musik och "läser" en bok. Vi var uppe strax efter 6 imorse och har redan hunnit med både frukost, lek tupplur och lek. Jag tror att jag har smittat henne med min förkylning, lite snorig är hon allt men annars pigg och glad som vanligt.

Idag blir det antingen en sväng på torget eller sångstund på Öppna förskolan eller både och. Fast det kanske inte är så bra att gå dit och vara förkylda så vi får nog hoppa Öf iaf, det är ju bara bebisar under 1 år på onsdagar så det är lite extra noga med virus, bakterier och infektioner...

Ivårfamiljålarmanbaklänges

Nu har det varit lite torka här igen men med lite roliga kommentarer och nya läsare blir man allt peppad att bli mer aktiv.

Jag började som timvikarie i hemtjänsten i mitten på Mars och har nu ett vikariat till slutet på Maj åtminstonde. Tjänsten jag går på ska komma ut på annons och jag har blivit tillsagd att söka den och att även om jag inte får just den tjänsten så vill de ha mig i sommar. Det känns toppen och jag trivs jättebra på jobbet. Det funkar bra att jobba kväll men jag måste erkänna att det är jobbigt att vara borta från Freja och Ozcar. Speciellt under veckorna jag jobbar mest då jag bara är ledig torsdag kvällen och knappt ser Ozcar.




Freja jagade upp mig vid sju imorse så lite sovmorgon blev det ändå. Men med en jobbig förkylning och en natt av dålig sömn så hade jag inte tackat nej till ett par timmar till under täcket.

Freja har inte börjat krypa än men att åla sig bakåt är hon mästare på. Vi lägger henne på mage på dagarna för att hon ska träna upp sig (viktigt för rygg och nacke) och kanske även börja krypa så småningom men idag stack hon iväg från mattan i v-rummet till hallen och tillbaka igen ett par gånger. Sååå duktig min lilla tjej!


Nu ska vi nog gå ut en stund till lekplatsen och gunga. 14.30 ska jag på möte på hemtjänsten och sen blir det jobb på Aroma :)

RSS 2.0