Frysen full

Istället för att baka vaniljbullar och kardemummabullar passar jag på att skriva ett par rader medans Freja sover i vagnen.

I helgen sov vi över hos Frejas mormor och Dennis när O skulle jobba natt. Det var supermysigt och F var jätteduktig, hon tycker sååå mycket om att vara med sin mormor. På lördagen bjöds det på kalops och till dessert gjorde jag en Hallonpannacottapaj som blev super smarrig. Pricken över i blev de färska hallonen jag hade som garnering, mums!
Efter middag och lite fotboll åkte vi med pappsen hem för lite familjemys.

Söndagsfrukosten bestod av pannkakor som Frejas pappa gjorde, han är så bra min karl. Istället för promenaden vi skulle ta blev det sedan en spontantripp ner till Ullared och Gekås. Mycket handlades men konstigt nog inget som direkt märks...bara i plånboken - haha!
Vi blev bjudna på jättegod middag hos E och D, fetaostfylld, baconinlindad fläskfilé - hur gott låter inte det??!!


Nu har vi plockat undan lite, vikt in tvätten sen förra veckan (oops!), plockat ihop all tvätt till denna veckan, vart på Lidl och köpt jäst och ätit burk Gulaschsoppa :) En helt ok måndags förmiddag måste jag säga.
Min älskling har tagit ledigt från jobbet torsdag och fredag (kors i taket!) och jag ser verkligen fram emot en långhelg ihop. På onsdag blir det öppna förskolan som vanligt och även torsdagen kommer spenderas där då det är dags för gipsavtryck :) Roligt också att Ozcar följer med då.
På lördag ska vi på julmiddag med Ozcars jobb. Frejas farbror och Sofia ska passa henne... Lite nervöst känns det men det går ju rätt snabbt att ta sig hem om det är något. Mitt stora problem nu är ju bara Vad ska jag ha på mig!!?? Mina klänningar är ju aningen tajta nu efter graviditeten - har ju inte gått ner riktigt allt än tyvärr :( Kanske får jag klämma i mig, det går nog...

Nej nu passar jag på att baka lite ändå. Har redan en mjuk pepparkaka och några muffins i frysen, här ska fyllas upp!



Vackra lilla flicka

Hon är allt bra go min lilla tös. Igår var det 10 veckor sen hon kom till oss. 10 veckor sen den där vackra solnedgången jag aldrig glömmer. Min vackra flicka. Hon skrattar, ler, försöker sitta upp och när man hjälper henne lite genom att hålla i hennes händer så är hon hur nöjd som helst. Hon är sjukt stabil i nacken och jättestark. Jag trodde det skulle dröja längre...


Gapig Freja några dagar efter hemkomst.

Denna veckan har vi vart på öppna förskolan och fotograferats och vart med på sångstunden. Träffat Jenni och hennes lille Kevin, dom gjorde oss sällskap på öppna förskolan och igår på en promenad. Väldigt trevligt och en dejt på öppna nästa vecka också.

Vart på familjerättsbyrån också. Ozcar fick skriva på att han är pappa och jag fick godkänna :P Efteråt promenerade jag bort till min gamla arbetsplats med vagnen. Mina bambabarn och gamla kollegor beundrade mitt lilla mästerverk, vad stolt jag är över vårt barn.

Idag blir det efterkontroll hos Mvc, usch vad jag inte vill! Förhoppningsvis en dejt med Therese som jag inte träffat på rätt länge och i eftermiddag ska vi på drop-in hos Ozcars farbror som gifter sig idag.
♥ Grattis till Tommy och Tina!

Helgen känns fullpckad. Imorgon blir det träning - Freja ska vara med mormor så mamma och pappa kan träna ihop, massage för Ozcar och kalas hos Frejas farbror på kvällen. Söndag = farsdag. Detta innebär (om F låter mig fixa) go frukost åt Ozcar med ett litet paket och sen middag/fika hos min far medans O är hos sin.

Nu blir det en snabbdusch innan jag går in för morgonmys med ungen. Hon sover fortfarande ♥

5 myror...

Igår var vi på öppna förskolan igen. Denna gången gick det bättre, istället för 12 så kom vi runt halv två. Mindre folk vid den tiden så pärlan blev inte lika trött. Sångstunden var kul och ett och annat skratt slank ur min lilla prinsessa. Jag anmälde oss (Freja) till fotografering också så på tisdag ska hon fotas, ska bli kul :)

På vägen hem stannade vi på torget och köpte en sångbok. "Den silvriga barnkammarboken" , det är massa bra sånger i + en cd med 23 av låtarna på. Det är bra att ha nån sångbok tycker jag så att jag kan sjunga lite mer hemma med henne, det verkar som alla sånger jag kunde förr har försvunnit ur huvudet.


DVDerna jag beställde förra veckan har kommit nu också så nu har vi tre dvder med "5 myror är fler än 4 elefanter". Jag älskade dom när jag var yngre så det ska bli kul att se dom igen.


Ikväll blir det jobb igen. Ska bli gött, förutom öppna fsk så är torsdags jobbet veckans "se fram emot" grej. Känns konstigt att säga för man får ju inte se fram emot att vara borta från sitt barn men jag ser fram emot att få jobba. Byta miljö för ett par timmar och bara koppla bort tankarna. Sätta på lite musik, ta min feta kniv och hugga och skära. Det känns bra :)

RSS 2.0