Midsommar och framåt

I torsdags eftermidag åkte vi till sommarstugan i Borås. Jag hade med mig massa lakan och ett överkast för att fixa iordning lite i vårt rum. Vi grillade, spelade kort och hade jättetrevligt.

Midsommaraftons förmiddag spenderades på Borås djurpark, jag, Ozcar och Ozcars systerson åkte dit. Det var kul att kolla på alla djur :) Vi gick även in i tropikhuset och kollade på ormar, en av dom fick vi klappa och den slingrade sig upp för min arm. Jag vill ha en orm!

Åt gammal hederlig midsommarmat och drack lite vin och cider, det var mysigt.

Vi åkte hem på lördagen, tog en sväng ner till Fiskebäck och träffade Louise, Hanna och Bosse (och Triton o Britt), vi stannade inte så länge men det var härligt. Senare på kvällen var Hanna och Bosse här, käkade och kollade lite på fotbollen.

Sen började den tråkiga vardagen igen. Jobbsökande, tvätt och städ.
Imorgon ska vi åka och hämta ny soffa :) Jag tror att det är två 2:or och en 3:a, typ gräddvita med avtagbar klädsel, såå nice!

Nästa vecka ska jag vara hunvakt åt lille Snobben. Det ska bli riktigt kul, vi ska promenera och mysa :)

Inte bara en rolig taxi-chaffis

Kom på att jag glömde berätta en rolig sak. Varbergs kurort håller på att bygga till ett hus i sin verksamhet och Peter Apelgren är med och designar och inreder där. Han är ju inte bara komiker utan även konstnär och hans konstverk kommer finnas i korridorerna och i alla rum.
Honom fick vi iaf se när vi var där.
Han körde sin monolog och jag och mamma satt näst längst fram. Vid ett tillfälle skrattade jag så mycket att jag höll på att dö. Apelgren stannade upp helt och hållet, tittade på mig och sa "Du måste andas vettö", väntade och tittade på mig innan han sedan fortsatte. Hahaha så pinsamt!!


Apelgren som vi är vana att se honom.
Bild från: http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.ithandikappad.info/wp-content/uploads/2008/11/peter-apelgren-din-el-annie-lennox-rakor.jpg&imgrefurl=http://www.ithandikappad.info/2008-11-17/peter-apelgren-gillar-inte-annie-lennox-men-kakar-garna-raker/&usg=__KVHQB-I3jmD8Q0ebCbLO0PxoNMI=&h=320&w=640&sz=37&hl=sv&start=6&itbs=1&tbnid=kvQTvRFLhCcVJM:&tbnh=69&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DPeter%2BApelgren%26hl%3Dsv%26rlz%3D1T4SMSN_svSE345SE345%26tbs%3Disch:1


Idag mår jag iaf bättre, kroppen blev väl stressad att bli bättre när jag fick veta att jag faktiskt ska jobba idag ändå. En IPREN innan jag går hemifrån sen så blir det nog bra tror jag.
Ska höra av mig till Louise sen och kolla om hon har tid att ses idag istället.

Sjuk

Riktigt superseg dag idag. Mycket att göra, stress och feber = ingen bra kombination. Antar att jag kommer vara tvungen att jobba imon igen men bäst vore om jag bara kunde få vila. Jävla skit för att inte ens få lov att vara sjuk ifred när andra kan vara sjuka och lediga titt som tätt. Lite mer bitter än vanligt men det är ok när man är sjuk.
Skulle träffat fina Louise på en fika idag men jag valde att åka hem och lägga mig på soffan istället. Måste vila om jag är tvungen att jobba imon igen ju ...

Bilder från helgen

Metaltown













Nästan alla bilder är stulna från Emelie, jag är så kass på att ta kort.


Varbergs kurort















Vi hade superfint väder men möttes av detta på vägen hem




Fullspäckad helg

Vid ett i fredags kom högen hem till oss och grillade och drack. Hade det super mysigt och åkte in till Metaltown. Höjdpunkterna i fredags var Sonic Syndicate, Sabaton och självklart Rammstein. Mellan Sonic och Sabaton satt vi på gräsmattan och drack öl i solen och hittade även bort till Emmas kompis husvagn där vi satt och flumma en stund.
Rammstein var grymma!!! Minns inte om det var precis innan, under tiden eller efter men sångaren sa iaf "I dig fitta rakad" i samband med låten "Pussy", det var himla kul. Pyrotekniken var inte riktigt som jag tänkt mig men ändå helt super häftigt. Jag har faktiskt filmat lite med mobilen, inte bästa kvaliteten såklart men kanske lägger upp dom nån dag :)

Igår var det inte lika bra. Vi började med att grilla hos oss igen och hade det jättebra, åkte in och kollade på Finntroll, Amon Amarth och Dream Evil. Ignet av dom banden tilltalar mig så jättemycket men dom var bra, vi åkte hem efter DE, hyrde en film och mös hemma.
Feber hade jag också så det var nog bra att jag inte stannade kvar.

Tack för en hel-skön helg!!!


Idag ska jag och mamma åka till Varbergs kurort och bada och äta grillbuffe. Tror jag ska unna mig en massage också, det behöver jag.

Imorgon...

Som ni märkt har jag inte orkar/haft lust att blogga. Det blev inga bilder när vi var på Texas men en supermysig middag blev det iaf. Satt länge på utsidan med min fina bror och bara pratade, det känns så bra. Älskar min plutt!

Förövrigt så är jag sjukt trött, har känt mig som en zombie hela veckan, inre aggressioner som försöker komma upp till ytan och tårar som inte bör falla. Fan vad bra jag är på att trycka tillbaka allt!

Bara idag kvar och sen är det party hela helgen, Metaltown kommer bli min fristad. Där kommer jag slippa både hon och han så att jag bara kan vara, det behövs.


Dinner!!!

Jättegod smoothie till frukost, möte med jobbcoachen som gick jättebra med intervju-träning (jag är grym) och jobb på vallen.

Nu har jag precis ätit en knippe vindruvor och tänker på att jag kanske borde börja äta mer ordentligt och oftare... Det får bli en annan dag. Jag är konstigt nog sugen på saker hela tiden men när jag väl äter blir det typ flingor, müsli, frukt eller godis. Aldrig någon ordentlig mat...

Men ikväll då jävlar! Texas Longhorn klockan sju gör vilken kväll som helst helt grym + att min mage får lite riktig mat, yey säger magen. Nu skrattar jag för mig själv....nej då jag är inte alls puckad :P


TLH

Idag ska jag på möte med min jobbcoach Classe på arbetsförmedlingen. Jag var inne på Platsbanken och GPs jobbsajt igår och hittade ingenting. Jo en annons på GP men den gick inte att öppna...

Ikväll ska vi på middag med mamma, Dennis och Wille. Vi ska äta på Texas (mums!), tror det kommer bli supermysigt och jag ska försöka komma ihåg kameran också :)

Bilder från Öland









William och hans kompis Benny :P










 
Han såg skitsur ut när vi bil-föste honom och hans vänner...





Dom här kamelerna (?) gick runt i en hage ihop med kossor och betade för fullt. Fattar inte vad dom gjorde där istället för på zoo...?


Dåligt med bilder men kul var det. Ni skulle hört oss härma strutsar och får, haha!


Kom precis...

...hem efter ett besök hos Ozcars syster. Vi blev bjudna på god mat, kollade på film från när dom var små och spelade kort. En riktigt mysig kväll med andra ord.

Förut var vi och handlade. Köpte massa bär och frukt, mums! Hittade massa smoothie-recept i SOLO som jag ska testa samt ett recept på Citron/lime sorbet i Cosmo som jag funderar på att ha som efterrätt på fredag innan metaltown...
Köpte även två pocketböcker, tro det eller ej, för 19 kr styck. Så värt! En av dom heter "Äntligen icke - rökare" och är tydligen en guide till ett väldigt bra sätt att sluta röka så vi får väl se hur det går med det. Den andra är "Champagneflickan".

   

Bilder från: http://zean.blogg.se/images/2009/champagneflickan_38756391.jpg , http://www.bokia.se/jackets/large/44/9781848372344.jpg


Imorgon är det jobb på Vallen. Skulle eventuellt ha jobbat hos Patrik också men han har inte hört av sig eller svarat när jag ringt så jag tar förgivet att det inte blir så. Så, med andra ord blir det lite bilder från Öland imorgon och så ska jag göra lite mat, tänkte sweet and sour kyckling så det blir nog gott.


Puss och kram och sov så gott alla söta


Öland

I torsdags när Ozcar slutat jobbet åkte vi till Öland och stugan som mamma hade hyrt. Vi har grillat, vart på Strutsfarm där vi åt ostkaka gjord på strutsägg och jag köpte en dammvippa (strutsfjädrar) samt en ljuslykta av strutsägg. Vi föste även kor med bilen, alla tyckte väl inte det var så kul, framförallt inte tjuren som stirrade och såg skit sur ut. Vi såg även kameler gå runt i en hage ihop med kor, ganska coolt att se dom bara sådär, det var ju inte direkt inne på djurparken - inte ens i närheten...
Bilder kommer snart.

Igår kom vi hem och efter att ha kört hem lillebror åkte vi till Jill. Det var supertrevligt att bara sitta och chilla och tjöta lite.

Metaltown biljetterna köptes för lääängesen och väntar på oss hos Emelie så på fredag innan det drar igång ska vi vara hos mig och Ozcar och grilla :) Myys!! Det kommer bli en super helg känner jag på mig!


Grillgrillgrill

Oj vad längesen det var nu, har inte haft en tanke på att blogga.

Vad har jag haft för mig då?? Var på en arbetsintervju på Intermezzo som ligger på Freeport. Det kändes bra från min sida men arbetsgivaren verkade en aning oseriös så det blev inget med det...

Har jobbat lite på Vallen och Kronhusparken, lika härligt som vanligt. Dock var jag ensam i NTI´s bamba och det var så lite elever som kom så jag hade typ inget att göra :P

I fredags skulle jag och Tessi ut och ta nån öl eller två. Det slutade med öl, cider, tequila och strawberry daquri. Kul som fan men som vanligt de få gånger jag dricker så går det lite för långt... Har kommit på att jag är helt grym på att skämma ut mig :P Tur att jag antagligen inte träffar alla folk igen, haha.

Igår var det en soft bakis-dag. Istället för pizza blev det pasta med tonfisk i tomat- och baslikasås, gott gott. Min fina far kom förbi på en kaffe mitt i sin Moa-promenad, härligt att se honom. Sen åkte jag och Ozcar till COOP, köpte grill och massa tillbehör. Köttet har legat i marinad hela natten, så supergott!
Vi var hos hans föräldrar och spelade lite kort och fick nya tallrikar, svarta, trekantiga i stengods, sååå nice!

Idag ska vi åka och köpa utemöbler, känns helt underbart att få fixat på uteplatsen nu så den går att använda. Vi har bjudit hem Emil och Sofia att grilla sen, mysigt.

Walker

I söndags när mamma kom hade hon med sig ett par nya jogingskor till mig, endast 300 kr! Helt sjukt billigt för ett par Puma skor med dubbel dämpning :) Igår köpte jag en hi-tech stegräknare där man ställer in både vikt och ålder samt steglängd(?).
Idag blir det en promenad till jobbet :D Vem vet, kanske kan börja jogga så småningom också...




Kaffe och nyhetsmorgon, frukost och sen en dusch innan jag går hemifrån. Ska laga lite mat också så det finns när Ozcar kommer hem.

RSS 2.0