Valborg

Fan vad störd jag blir! Vill kunna blogga med telefonen men nej, då är mitt nummer redan anslutet till ett annat blogg konto - min gamla blogg såklart - och jag kommer inte in där! Har fått mailat en sån där "byta-lösenord-länk" och har nu bytt lösenordet 2 gånger där men det funkar ändå inte. Så vad gör man då?? Jo, tar bort den gamla mailadressen som är kopplad till det kontot i hopp om att det kanske gör någon skillnad men icke! Och såklart inte en tanke på att jag kanske behöver åtkomst till den mailen för att försöka få tag på det där lösenordet!!! Gaaah blir galen!


Hur som helst så sov jag helt ensam i nya lägenheten inatt eftersom min fina man jobbade. Det gick bra :) Jag har ju haft hemska drömmar och mycket konstiga tankar den senaste tiden och valt att åka till mamma när Ozcar jobbar men inte igår som sagt. Jag sover så gott här, har inte haft öronproppar sen vi flyttade !

Snart ska jag väcka Ozcar och efter lite frukost är det dags att åka till tippen med massa skit från gamla lägenheten. Systemet står näst på tur och sen blir det grillning med Emelie och David <3 Jag ska såklart köpa nåt gott alkoholfritt, inte kul att bara dricka typ Loka eller Cola så kanske ett gott alkoholfritt jordgubbsvin... Mums!

Lille draken rör sig för fullt så fort mamma sitter ner, det är en liten boxare där inne. Kommer bli nya Tyson ;) (Om Tyson nu boxades när han inte bet i öron...? Hahaha)


Puss och kram fina !

Och föresten - ett jättegrattis till min älskade vän Louise Sjöberg som fyller 25 år idag! Drick lite extra och tänk på henne i valborgsfirandet!

Ojojoj

Jag hade lyckats göra nåt knäppt med blogg-designen så därför blir det denna nu. Har ingen energi eller tålamod för den delen att sitta och försöka hitta på nåt själv.

Det börjar kännas som hemma i nya lägenheten nu. Har lite gardiner kvar att sätta upp, lådor att ta ner i källaren och allmänt små plock men det är inget man dör av. Tvättade i tvättstuga för första gången på över ett år idag :P kunde dock inte vika klart tvätten efteråt för jag fick så satans ont i ryggen men men det tar vi sen ...


Eleverna på jobbet börjar nog se magen nu. Har sett massa nyfikna blickar. Vissa vet ju redan om det och min fina favorit tycker inte ens att jag ska jobba men det har jag inga planer att sluta med. Blivit lite mer jobb denna veckan, lite tillkömmande arbetsuppgifter. Känns kanon, roligt att få även lite pappers/dator arbete att avsluta dagarna med.


Köpte en bok till Ozcar, "Grattis! Du ska bli pappa" heter den. Han verkar tycka att den är bra och den verkar rolig. Det är en tre barns pappa som skrivit den och ger massa roliga tips och råd om hur man ska och inte ska göra. T.ex hur man bär bebisen från bilen utan att den vaknar och förstör en spel-kväll, låter ju underbart :D

Han säger att jag har fått större röv och jag vet ju att både mage och bröst växer så jag nästan får växtvärk men jag har ju inte gått upp nåt... Skumt tycker jag, bra säger barnmorskan... Litar på henne :P Det är ju väldigt skönt om man slipper gå upp de där 30 kilona som många andra gjort. Men jag tänker inte på det så mycket, knappt något alls faktiskt. Det är så onödigt att stressa upp sig över sånt.


Jag ska avsluta detta inlägg med att berätta hur tacksam jag är över min underbara sambo. Ibland får jag höra att jag är en sur-kärring om han tycker att jag går för långt. Men utöver det så försöker han iaf vara förstående och lugn. Jag skyller inget i mitt beteende på att jag är gravid (förutom gråt-atackerna) , jag är den jag är - deal with it! MEN alla andra skyller på "gravvo-hormoner" hela tiden! Jag låter dom göra det, om det blir lättare att ta till sig när jag bara säger vad jag tycker så visst fine...


Nu ska jag äta lasange med majs och ärtor :D MUMS!

Mamma Jossan

Hur gick detta till?

För bara några månader sen var vi på firmafest och jag drack och hade kul som vanligt med Ozcars jobbarkompisar. Och nu sitter jag här med en växande mage och enorma bröst.

Jag ska bli mamma.

Jag har inte fattat det än känns det som. Överlycklig men samtidigt rädd. Jag är nu i vecka 21 och har därmed passerat gränsen för den största missfallsrisken. Men jag är kanske lite för medveten om att det kan hända saker ändå. Jag vill vara så glad som jag är men vågar inte riktigt tillåta mig att vara det. Tänk om nåt händer? Vad fan gör jag då?

Ibland känner jag hur den rör sig inne i magen, det är skit häftigt.
 


Vi har köpt en lägenhet, en trea. Vi flyttar in på lördag och sen börjar vi så smått att även fixa barnrummet. Säng m.m. kommer hämtas redan nästa helg.
Jag är beräknad till 28 augusti men vi tror att den kommer i september istället, lika bra att vara inställd på det. Så, hur som helst, är vi tidigt ute med förberedelserna iaf. Bra att få koll på vad som behövs oså i god tid så man slipper massa onödig stress.

Nu blir det lite middag och antagligen tidig sänggång som vanligt :P


RSS 2.0