En vecka senare

Ja, nu var det dålig uppdatering igen. Har tänkt blogga flera gånger men det har försvunnit ur tankarna lika snabbt som de kom.

I tisdags ringde iaf hon från assistansbolaget och ville ha in mig lite mer denna veckan på prov. Jobbar kväll mån, tis, ons och 9-19 på lördag. Funkar helt klart.

Förra gången jag jobbade som assistent kände jag mig väldigt utnyttjad då vi fick göra saker för föräldrarna. Vi var inte personliga assistenter där utan snarare hushållerskor med vård inriktning... Lite varningssignaler får jag även nu. Detta pga att hon har en man som trots allt är fullt frisk och kapabel, därför bör inte jag göra vissa saker.
Jag var hos min jobbcoach igår och han höll med, tyckte att det lät jättekonstigt. Jag fick hem papper från assistansbolaget i förra veckan och där stog det bla. om en pärm där det ska finnas info om säkerhet (om nåt skulle hända) samt en beskrivning av arbetsuppgifterna. Nån säkerhetsinfo eller arbetsbeskrivning fanns inte.
Coachen sa igår att jag skulle kolla upp det så vi kan kolla på det när vi ses nästa gång så jag får helt enkelt ringa bolaget...

Pratade med mamma igår och som jag sa till henne så har jag heller inte råd att vara kräsen. Jag hoppas på att bli anställd på riktigt oså får jag helt enkelt söka annat också om det skulle kännas jobbigt. Det kan ju trots allt ta ett litet tag att komma in i allt.


Idag blir det lite undanplockning och en skön dusch innan det bär av till jobbet vid fem.

Monday morning

Loppet i lördags gick bra, vi joggade och gick i intervaller. Jag är såå stolt över att jag ens tog mig runt inom tidsramen, vi tog det på 10 minuter per kilometer - helt ok.
Ni som minns vet att jag röntgade min höft för ganska längesen - kanske ett år - för att jag får ont ibland. Inte bara lite ont då alltså utan "halta-runt-o-plågas"-ont. Detta gjorde sig dock påminnt nu i helgen. Kunde knappt sova natten till söndag pga att det gjorde så ont att jag inte kunde ligga bra. Igår haltade jag runt också...jäkla höft, inte bra att vara gammal.
Kommer lägga upp några bilder men just nu orkar jag inte hämta sladden :P

Kortspel hos svärisarna igår. Trevligt som vanligt och ungarna glada, precis som det ska vara.


Idag ska hon från assistansbolaget ringa och ge besked om där jag provjobbade i fredags. Får väl se vad som händer. Är fortfarande lite kluven men jag vill ju ha ett riktigt jobb! Jag trivdes ändå bra med henne så det kan nog bli bra.

Nu är det iaf kaffe och nyhetsmorgon som står på schemat.

Midnattsloppet

Jag tycker att det gick bra igår. Matt var jag men det gick ändå. En promenad i stan och lunch på Pizza Hut med trevligt samtal gjorde att dagen gick väldigt snabbt. Tjejen från assistans bolaget ska ringa på måndag så vi får väl se vad hon säger. Jag kan iaf tänka mig att ta jobbet om jag blir erbjuden det, det kan nog bli kanon.


För ett tag sen så skrev jag om en sak som skulle ske i Augusti. Tonight is the night. Jag och mamma skulle träna som fan och komma i form. Ingen av oss har gjort vad vi tänkt men ikväll är det iaf dags för Midnattsloppet. Eftersom jag är sjuk kommer vi ta det lugnt men ändå en rolig sak att göra, hämtade ut min neongula t-shirt på Stadium tidigare idag - vi kommer vara så snygga :P Starten är 22.24 och vi tänkte vara inne i stan vid nio.
Det kommer nog bli en kanon kväll :)


Wow!

Här sitter jag då. Hostmedicin, halstabletter, Ipren och vitaminer är nu min kost. Dagen har bestått av en svaghet som inte går att beskriva, har känts som jag ska falla ihop så fort jag rest på mig.

För ca 20 minuter sen fick jag ett samtal. En kvinna som sett mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida vill ha mig som personlig assistent. Så trots sjukdom vald jag att tacka ja till att provjobba imorgon. Hon hade ju garanterat ringt efter någon annan om jag svarat nej så nu kör vi på detta. Imorgon börjar jag 7.30 och ska jobba till 18.00, hoppas kemin stämmer. Det är ju trots allt viktigast att kvinnan trivs med mig.

Så, håll tummarna :)

Måste bli frisk till imon

Fuck

I lördags vaknade jag upp med hals-ont, sen dess har det bara blivit värre. Slem överallt, sår i näsan, feber och huvudvärk. Vill bara ha glass!

Har iaf vart och träffat min jobbcoach idag, det gick bra. Efter vårt möte blev det lunch på Storseglet där kära Patrik fick upp mina förhoppningar på jobb ännu en gång. Vi får se vad som händer men jag håller tummarna.
Föreläsning om komunikation som min coach höll i, bra men det mesta visste jag redan :) Dock är det aldrig fel med repetition.

Har anmält mig till en distanskurs, "Kost och näringslära", som börjar i oktober. Det ska bli riktigt kul :)


Nu dör jag på soffan och ska kolla igenom lite jobbannonser.

Bilder från Kreta

Slö och seg under veckan. Vi kom hem natten till söndag förra veckan och nu ska ni få se lite bilder från Kreta.








Med bartendern :)



I Knossos-palatset

















Iraklios hamn



På café



Min supergoda kaffedrink och Ozcars jordgubbsdrink, såå goda!



Resten av min tid går åt till att leta jobb.

Drog hem till pappa i fredags och sov över. Det var supermysigt att umgås med familjen. Vid sex på morgonen hörde jag dörren och in kom min fina syster Jennifer.
Vi gick från att prata typ varje dag till att få väldigt dålig kontakt så när hon kom blev jag jätteglad. Vi tjöta och skratta :) Precis så som det ska vara.

Nu har vi dessutom tre soffor hemma. En hörnsoffa, en 2-sits och en 3-sits :P Det gäller ju att ha plats, eller?? Nej men mamma ska väl ha 2- och 3-sitsen så det är ju gött.


Kaffe och jobbannonser nu. Puss




RSS 2.0