Sunday, bloody sunday

Som sagt så började jag på ett nytt jobb i måndags.
Min uppfattning var att jag skulle vara "kock-assistent" och hjälpa till med det som behövdes och även hjälpa till lite i disken. Det gjorde jag också och som vanligt gjorde jag ett bra jobb även om jag ibland bara stog och tittade då jag inte visste vad jag skulle göra. Sen skulle jag diska och diska och diska... På onsdagen hörde jag kommentaren "Det är ju därför hon är här", för att diska alltså.
Efter mycket funderingar bestämde jag mig då för att inte ta jobbet, jag hade ju inte skrivit på några papper eller så än så det gick ju bra.
Jag har ju tidigare fastnat på en arbetsplats där jag inte trivdes och inte gillade det jag gjorde och blev även sjukskriven efter ett tag. Därför valde jag att fortsätta med mina vikariat på olika kök samt vara kvar på Vallen, jag går ju inte utan iaf :) Det känns som rätt beslut!

I måndags efter jobbet åkte jag och Ozcar till Slottskogen. Lullade runt lite, kollade på sälarna och pingvinerna. Vi gick upp för en superbrant backe och kom fram till älgarna, helv*te vad stora dom är. Efter ungefär en timmes rundvandring åkte vi bort till Texas på Södra vägen. ÄLSKAR det stället! Det blev en 300 g biff med pommes, såå gott. Och framförallt så var det jättehärligt att vi gjorde nåt tillsammans.

Annars har jag nog inte gjort så mycket utöver det vanliga, dvs ingenting. Jag har varit så trött så jag har somnat hur tidigt som helst varje kväll, verkligen pensionärs varning. Stackars Ozcar...

Just det! Vi var ju på Sofia´s studentfika i onsdags, blev bjudna på riktigt god men annorlunda mat. Typ piroger med oliver och russin och massa annat gott i. Grattis Sofia!!
Och i torsdags var det ju Body Pump i Nol. Roligt som vanligt men jag fick ont i min högra axel och kunde inte puscha mig så hårt, riktigt synd faktiskt. Ingen träningsvärk alls!


Och nu är det söndag igen. Usch vad veckorna går snabbt! Morsdag och inte kommer jag hälsa på min mor heller... Illa! Idag blir det svärmorsdag istället...
Men, MIN MAMMA ÄR BÄST!!!!



Jobba jobba jobba

Nytt jobb idag. Jag är väldigt nervös och känner mig inte alls redo. Vet inte riktigt vad jag kommer göra där och det är super jobbigt. Vi får väl se hur det blir. Börjar iaf jobba 09.00 och jag antar att det blir typ 8 timmar...men inte ens det vet jag säkert.

Zumba!

Zumban igår var superskön! Träningsvärken i benen märktes inte av alls fören vi skulle ner och ner och neeer och pulsa, fy fan för det! Jag stog kvar som jag gjorde och gungade lite istället :P Kände mig som en flodhäst men kul som fan var det. Instruktören Alexandra är helt underbar och jag älskar när instruktörerna svettas så man verkligen ser att de också anstränger sig :) Alex lyckades bra med det haha. Hon är super duktig och jättefin!

Vet inte ännu om jag ska träna idag. Skulle behöva handla en grejj men vet inte riktigt hur det går ihop med ekonomin just nu.

Eh...?

Jag har dödens träningsvärk efter Pumpen i söndags och 19.30 idag blir det Zumba... Undrar hur det går när jag inte ens kan gå normalt.





Kom hem för en liten stund sedan och upptäckte att grannen inte stängt sin ytterdörr så jag sa snällt till henne att jag skulle stänga den så hon inte trodde något annat. Då fick jag frågan om hon fick lov att ta bort mina maskrosor, haha, för annars skulle deras frön sprida sig till hennes rabatt. Klart jag sa ja :)  Grannarna måste ju tyckt att jag är dum i huvudet när de såg henne gå och plocka i min rabatt. Jag menar, vem fan låter en gammal tant fixa i ens rabatt när man lika gärna hade kunnat göra det själv?? Jaja, nu är rabatten maskros fri iaf!





Jobb-trassel

Jag mår sämre och sämre av att inte ha ett fast jobb. Det tär på krafterna att inte veta vad jag gör nästa dag. Jag ligger vaken till sent på nätterna och väntar på att telefonen ska ringa för om jag somnar, då kanske jag missar ett viktigt samtal.
Det värsta är ändå när de vill ha mig på tre olika ställen samma dag, det går ju liksom inte att lösa... Och tänk då om jag säger nej till något som är helt perfekt för mig bara för att jag måste säga ja till ett annat ställe...
Jävla fan vad jag hatar att inte ha fast jobb!
Har även börjat tveka angående de goda nyheterna jag skrev om för ett tag sen. Tänk om det inte stämmer?

En vrickad saknad

Ni kanske minns att jag under 1,5 års tid jobbade som personlig assistent för en tjej. Jag mådde super dåligt under den perioden och min glädje var så gott som obefintlig. Jag förstörde förhållanden till höger och vänster på grund av min psykiska ohälsa och instabilitet.

Jag tackar dom som orkade stå vid min sida och kämpa för mig trots mitt motstånd.

Hur som helst så har jag börjat tänka väldigt mycket på den lilla tjejen nu, eller a hon var ju inte så liten, 18 år. Jag saknar henne. Hade det inte varit för vissa andra aspekter så hade jag nog stannat kvar...iaf ett tag till...
Nu har jag iaf även börjat drömma om henne, om hennes lilla lägenhet med uteplats. Sköna promenader på sommaren och mycket skratt.
De flesta av kollegorna var också helt fantastiska och vi skapade en relation, vi hade kul tillsammans men även måååånga jobbiga stunder.
Jag har varit därifrån ett tag nu men saknaden börjar konstigt nog komma krypande. Som sagt, en vrickad saknad...  Tänk om hon är borta...??

Augusti...

...here I come!

Måååååndag

Att man alltid ska få sån jävla träningsvärk efter pumpen, fy fan. Tänk då hur mycket värre det blir imorgon då, haha.


Idag är det Norges nationaldag så grattis (eller nåt..) till alla norrmän.


Bild från: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article312245.ab

Tydligen är Norge världens bästa land att bo i enligt FN. Sverige kommer på 6e plats.


Super-pass

Kom precis hem från ett skönt Body Pump pass i Ale. Tränade med mamma, Dennis och Ozcar :) Roligt, skönt och en boost av styrka. I fyra år har mamma vart instruktör och jag har tränat till och från under denna tid, varje gång jag vart på Pump har jag fått nån typ av AHA-upplevelse av min egen styrka. Fan vad stark jag är!!!
Efteråt blev det lite kaffe hos mamma och nu är vi hemma efter ett stopp på Hemköp. Hon i kassan måste ju tro att vi är galna... En Gouda ost, en Brie, ett paket skivad Port Salut och ett med Cheddar :) Vi gillar inte alls ost, hihi.
Dock får jag ta det lugnt med Brien, kände direkt att illamåendet och magont börjar smyga sig på. Jag är änna lite känslig när det kommer till mjölk om man säger så... Använder endast mjölkfritt smör och laktosfri mjölk hemma, på sista tiden även mjölkfritt bröd till viss del.

Jag och mamma vägde oss på gymmet och vi har nu bestämt att vi ska vara hårda mot varann och se till att gå ner i vikt och bli mer nöjda med oss själva.



 

Gammal??

I måndags kväll (tror jag) så började jag få ont i vänster axel och det har gjort ont sen dess. Inte hela tiden utan vid vissa rörelser bara. Ont har det gjort iaf men det känns som det börjar gå ner nu.
Och tro fan att bara för det så är jag idag jätte stel i mina knän istället, satte mig på huk med morgonciggen förut och kom knappt upp igen för det gjorde så ont.

Men, detta ska definitivt inte vara ett "tyck synd om mig" inlägg utan jag bara funderar på hur och varför dessa smärtor dyker upp från ingenstans.
Jag har inget minne av att ha lyft konstigt eller liknande och innan jag började jobba så som jag gjort nu ett tag så hade jag aldrig ont på detta sätt. Inte ens när jag jobbade som personlig assistent och det borde ju vara tyngre...?


Nästa vecka blir det ingen NTI vet jag men jag hoppas verkligen på att köra salladen på morgonen istället.


Idag funderar jag faktiskt på att kolla vad fröken Sylven ska hitta på.... Kanske en tjockis-kväll at my place?? Eller en "vi försöker vara nyttiga med frukt och morötter"-kväll...? Who knows, men jag ska nog slänga iväg ett sms iaf :)





Eller....




Frukten ser ju iaf fräschast ut ♥

Lycklig

Kaffe och nyhetsmorgon. Snart åker jag in till stan för jobb på NTIs bamba igen.

Svävar på moln och väntar på ännu godare nyheter :D


Myshelg

Helgen har varit skönt lugn. Fredagen spenderades som sagt hos pappa och på lördagen vart det städning hela förmiddagen. Mamma och Wille kom hit och skulle hjälpa mig på uteplatsen men vi sket i det eftersom det var så dåligt väder. Istället blev det bara god middag med fräsch efterrätt, mums! På kvällen blev det filmkväll hos Ozcars föräldrar, New Moon och Wolverine såg vi.

På söndagen var det Tynnereds Dagen och min fina lilla Lisa sjöng med sin klass, dom var så duktiga!
Emil och lille Hugo  kom också så vi vandrade runt lite och käkade kebab i sandlådan. Åkte även karusell med den lille och han tyckte det var jättekul :)
Promenerade hemåt och så fort Ozcar stuckit till gymmet och Emil åkt iväg så somnade jag och Hugo på soffan, såå mysigt!

Kortspel hos svärisarna precis som varje söndag och sen hem till sängen :)


Idag är det jobb på NTI´s bamba som gäller. Det funkar bra men jag vill ju ha en riktig anställning, ett riktigt jobb och inte bara massa tillfälliga inhopp... Men men det är det bästa just nu iaf, bättre än att inte jobba alls.

Min harmoni-källa

Vilken härlig vecka det har varit! Jobbade som sagt på NTI och det var ju supermysigt, tänk att ha en sån bamba! Inne på stadsmuseet i en sal med pelare ligger den, häftigt.
Igår kom jag bara in och gjorde salladen innan jag skulle iväg till Vallen.
Det var en riktigt lugn dag men ändå tog det mesta slut.
Jag sa till en besvärlig kund på skarpen och han gick skamsen därifrån när det var dags att stänga.

Direkt efter jobbet åkte jag hem till pappa. Det var så mysigt att umgås, bara sitta och tjöta, kolla på tv och ha det allmänt gott. Käkade kebabtallrik och kollade Så ska det låta.
När Petra fyllde år tog jag på chansning en duschcreme och bodylotion, den är tydligen helt perfekt. Det glädjer mig verkligen att det var bra grejjor.

Jag gosade med min lilla Lisa, som tyvärr inte är lika liten längre. Jag vill att hon alltid ska vara den lilla som ville sova hos mig och gosa massor.
Hon låg i mitt knä och somnade, hon ger mig ett sånt lugn som inte går att beskriva.

Och Nils då. En super-snäll och skit-snygg kille. Han har tjejer som "springer" efter honom i skolan och han är såååå trött på dom :) Han ser lite arg ut ibland, inte ens det kan rubba mitt leende när jag tittar på honom. Han är så fin. Attt den lille killen har blivit så stor...

Imorgon är det Tynnereds dagen, Lisa ska uppträda med sin skolklass och Nils ska springa loppet så dit ska jag imorgon.


Ozcar jobbade inatt och tog med sig mycket gott hem så idag blir det en fräsch fruktsallad efter middagen. Vad ska jag göra för middag då? Mamma och Wille kommer ju hit så det vore ju kul med något litet extra... 

Ont i HELA kroppen

Yey! Äntligen har jag fått tid och lust att fixa en ny header. Fin tycker jag :) och den passar mig perfekt. Är dock inte lika säker på resten men det får vara så ett tag iaf.

Var ju på NTI första dagen igår. Men innan jag skulle dit lyckades jag såklart halka på köksgolvet på Vittra. Ingen större skada skedd men fan vad ont jag har nu, jobbigt att det alltid ska komma så långt efter.
Det har iaf gått bra på NTI, ska dit imorgon igen och på fredag blir det endast en snabbis mellan 06.00 - 07.15 för att fixa sallad.
Sen är det dags för möte innan jag ska till Vallen för lunchservering med min fina Tessi och träffa alla sköna arbetargubbar :D


Min stackars karl är sjuk så han ligger och sover nu.

Worker

Bambatanten Jossan is back in the game! Fick ett samtal från Patrik på Vittra och dom behöver mig på NTI imorgon. Ska bli kul att testa på en gymnasie-bamba istället för grundskola, det borde ju vara lite lugnare iaf. Jättekul att han ringer mig !!!


I want candy

Idag måste jag bort till Storseglet för att få papprerna påskrivna, dom måste vara hos Alfa på fredag senast.

Funderar även på att ta en sväng förbi hälsokosten och köpa vitaminer. Har hört att ett extremt sötsug kan bero på nån typ av vitamin-brist så jag ska kolla det.


Vi har en fin, röd tulpan som står alldeles ensam i rabatten. Igår vart den helt utslagen och fin men på kvällen märkte jag nåt konstigt, den var stängd. Ozcar sa att dom gör så när solen försvinner... Konstigt men häftigt att den typ "sover" då när solen är borta...

Massera mig!!

Igår var vi och såg Alice i underlandet. Det jag kan minnas från när jag var liten är att filmen var glad, ljus och fin men den vi såg nu var allt annat än glad. Det var flera barn under 11år som var med sina föräldrar i salongen och det skulle inte förvåna mig om majoriteten av dom ungarna var rädda filmen igenom.
Den var ju bra men inte jättebra, sen så tyckte jag att hela 3D grejjen var suddig och hemsk men det kanske berodde på mina brillor eller nåt.
Jag skulle inte rekomendera någon att se denna film men ska du se den - förvänta dig ingenting!


Kalas hos Ozcars syster, både hon och hennes son fyller år. Vi köpte Bakugans till grabben och en ojle-ljuslykta med oljor till syrran. Mycket gott fika med bullar och tårta samt vindruvor och jordnötter, mums!


Idag har jag svin ont i nästan hela överkroppen. Känns som hela ryggen består av extrema muskel-knutar.
Såå obehagligt!!



Vadå Valborg??

Ingenting gick som planerat igår men en härlig kväll var det iaf.

Tanken var att åka in till kortegen med Louise o Co men pga det dåliga vädret skulle vi istället hem till Louise. Efter att pensionärs-Jossan duschat, fixat och skulle åka till systemet bestämde jag mig för att ännu en gång vara tråkig. Messade Louise och sa att jag inet skulle komma, tänkta att jag och Ozcar eventuellt skulle till Emelie istället.
Hon var nån annanstans och varken jag eller Ozcar kände riktigt för det så vi stannade faktiskt hemma. Jag drack lite vin oså kollade vi på NCIS, jättemysigt att få en hel kväll tillsammans att bara mysa.

12.00 ska vi in till stan och se "Alice i underlandet" i 3D, har hört att den ska vara bra. Ozcar är inte lika intresserad av filmen men det blir nog bra :) Nån gång måste ju jag få välja!

Sen blir det present-shopping och kalas efter klockan fyra.


Hoppas ni hade en härlig Valborg allihop! Haha...och att ni mår som ni förtjänar :D

RSS 2.0