Buzz buzz

Jag är en Buzzador! Det innebär att jag får erbjudande om att delta i vissa kampanjer som antingen är gratis eller som kostar lite. Jag får ju själv välja vilka kampanjer jag vill tacka ja till. Sen ska jag testa produkten och "buzza" till mina vänner och bekanta. Dvs. låta andra testa produkten och säga vad dem tycker osv.
 
Nu fick jag erbjudande om att testa Nan Juniormjölk, snarare Freja som får testa iofs. Fick hem mjölken, som ska vara järnberikad och med extra vitamin D, idag och Freja fick lite till middagen. Hon verkade tycka om det och imorgon tänkte jag ge henne havregrynsgröt till frukost så då kan hon få lite mjölk på gröten också.
 
Kul att få prova på #nanjuniormjölk!

Minnet är bra - men kort

Finare väder idag som det ser ut nu. Det blir en sväng till loppisen sen och hoppas på att det är bättre än igår, både gällande vädret och att det ska vara fler säljare.
 
Annars är jag riktigt trött idag och gick upp vid 7 med extrem huvudvärk. Hoppas dagens första kopp kaffe kan råda bot på det.

Annars är jag i riktigt stort behov av ett bättre minne. I veckor ska jag ha ringt hyresgästföreningen för att säga upp O´s medlemsskap, ska ringa och säga upp en av våra parkeringar och så behöver jag ringa och boka in mig på Hagabadet. Jag fick ju ett helt underbart presentkort på morsdag och min rygg tar snart död på mig så en massage hade inte vart helt fel. Måste ta tag i detta imorgon. Då ska jag även ner till lokalen och boka inför Frejas kalas.
 
Mycket att komma ihåg.

Loppis-lördag

Idag tyckte jag att det skulle vara kul att gå på loppis, det är ju bakluckeloppis vid Vallen vissa helger under sommaren. Så, jag och Freja åkte dit och kikade lite. Köpte en Hello Kitty mössa till Freja och sen började det regna. Inte så lätt att kolla på saker när de täcker allt med stora presseningar, visst för att dom vill skydda prylarna men ingen köper nåt de inte kan se. PUNKT.
 
Så nu är vi hemma igen och Freja slocknade sittande i vagnen på väg hem och blev jättearg när jag försökte lägga henne ner, sötnosen. Men nu sover hon så gott i sängen och jag ska ta och käka lite lunch och betala räkningar, kul!

Roadtrip

Glider hem till farmor för att hjälpa till med vattendragning :) Eller a, Ozcar ska hjälpa henne, jag och Freja är bara trevligt sällskap.

Update

Pappan på gymmet och dottern vilar. Då blir det kaffe och nagel-målning för morsan samtidigt som Desperate Housewifes går på tv i bakgrunden, mys!
 
Helgen har varit härlig med en tripp till sommarstugan (som sagt), mys, kalas för lillasyster och lite handling.
 
 
Systers present blev en pimpad lingonsyltburk fylld med en kronor, närmare bestämt 200 en kronor. Parkeringspengar :D
 
Var på Partyland på torget och kollade lite, dom hade 20% på allt och 30% på vissa saker så det blev lite köpt till Frejas kalas. Har även bestämt att vi ska köpa en helium nummer-ballong till kalaset. Det kommer bli en stor 1a med Frejas namn på, hon älskar ju ballonger så hon kommer nog gilla den.
 
Igår blev det en sväng till Åby badet och Freja var i extas. Det är så underbart att hon älskar vatten, hoppas det håller i sig. Babysimmet börjar igen i augusti, det ska bli så mysigt.
     
 
 

Giftbags

När mannen sover efter nattens jobb och dottern tar en tupplur planerar mamman 1-års kalas. Recept ska kollas och giftbags ska fixas, barnen måste såklart ha något med sig från kalaset. Nu hoppas jag att Frejas små kompisar kommer kunna komma på hennes kalas för jag har precis beställt en rolig liten sak till deras små "godis"påsar, hihi. Jag försöker även kolla recept med inget eller väldigt lite socker i så även barnen (Freja iaf, de andra kanske äter ändå - vad vet jag) också kan äta nån tårtbit.
 
Igår var vi på Liseberg med Frejas farbror, Sofia och kusin Hugo. Det var riktigt mysigt och Freja gillade verkligen "Kaninresan", vad glad hon blev när hon såg vattnet. Sen fick vi ta kort med en kanin och hälsa på en trollkarl :D Även ponnykarusellen var riktigt rolig och Freja drog till med ett och annat glädje-rop. Hon somnade gott i bilen på väg hem.
 
Idag bär det av till sommarstugan för gräs- och häckklippning. Gött att hitta på lite saker när man väl är ledig.
 
Puss och kram

Om en och en halv månad

Frejas 1 års dag börjar närma sig och jag funderar mycket på hur den ska firas. Jag är lite sugen på att bjuda hennes små kompisar på barnkalas så det kanske blir så. Sen lutar det åt att vi har öppet hus så folk kan komma och gå lite som dom vill.
Funderar även på det där med tårta. Ett tag tänkte jag inte ha tårta alls då Freja ändå inte äter det men nu börjar jag ändra mig. Tårta och kalas hör ihop på nåt sätt. Eller om jag kör på nån supersmarrig fruktbricka med grädde eller vaniljsås som tillbehör..? Nästa fundering är ju om jag ska baka eller köpa tårta om vi nu väljer att ha det. Hum...jaja, det blir så bra oavsett tror jag.
 
Nu vilar Freja efter massa lek på öppna förskolan, pappan hjälper sina föräldrar att flytta och jag funderar på att slockna på soffan en stund. Måste läsa lite i teoriboken också...

När någon dör

För ett tag sen var det en av "mina" vårdtagare på jobbet som gick bort, hade inte varit hos henne så mycket men på nåt plan slog det ändå till i hjärtat.
 
Igår hade ytterligare en gått bort. Henne hade jag mer "kontakt" med och hade varit hos henne mycket. Jag märkte en tydlig försämring i hennes beteende men trodde aldrig att det skulle gå så fort.
 
Jag kan inte riktigt inse att dom är döda. Jag tycker att jag, trots att det är jobb, borde reagera mer än vad jag gör. När jag fick beskedet var det bara "oj, okey"... Konstig reaktion.
 
 
Farfar ♥ gick bort för ett litet tag sen. 20 juni för att vara exakt. Under hans sjukdom har jag knappt träffat honom och jag har inte heller reagerat nämnvärt på olika besked. Förutom då jag vid två tillfällen störtlipat och inte fått stopp när jag har varit ensam.
Det samma gäller när samtalet kom att han hade dött. 1 minut av tårar för att sedan återgå till jobbet. Begravningen var likadan, trots att jag var ledsen så grät jag knappt. Det kändes jättekonstigt att inte gråta i ett rum fullt av tårar.
Det är väl helt enkelt så att vi alla reagerar olika och jag får nog mina små utbrott istället för att grina mest hela tiden...
 

RSS 2.0