Koffein!!!

Tar igen mig efter tre, för mig, väldigt tunga dagar med muffins och kaffe. Inte det att jobbet i sig är tungt och jobbigt, det är snarare väldigt kul. Saken är nog den att jag är så extremt ovan vid att gå upp fem på morgonen och stå o gå fram till klockan fyra, förutom de 30 minuter rast jag tar typ då. Fötterna värker och jag har sovit varje dag på soffan när jag kommit hem.
Idag var första dagen jag gjorde allt själv, tjejen som jag "gått brevid" var ledig. Det gick kanon förutom att jag missade att göra en sak innan jag slutade men det var ju bara för att jag fick andra uppgifter, hoppas dom tänker på det när dom märker. Har iaf gjort mycket sallader och kababer idag, skojj skojj :D
Ska iaf vara där på  Industrigrillen mån-ons 7-16, känns bra.

Piggar upp mig med kaffe och lite socker nu för att orka ta tag i hemmet och inte däcka på soffan. Diskmaskinen är igång, ska kolla tvätten, damsuga och laga mat m.m. Känns som allt jag gör just nu går i slow motion.

27 september

Första dagen som praktikant på Industrigrillen gick bra. Mycket basic uppgifter men inte så mycket tid ute i serveringen idag. Har hållt mig undan lite och försökt ta in så mycket som möjligt, får se hur det blir imon. Var svintrött när jag kom hem och somnade en stund på soffan, inte varje dag jag jobbat 7-16.
Bör följa med gubbarna till gymmet sen men får se om jag orkar... Om inte annat kanske det piggar upp mig lite.

Såg nu föresten en totalt wonderful reklam om att Desperate Housewifes börjar det 5 oktober (tror jag), yey!

Party med Mickey D

Gårdagen började hos Louise där vi drack och flummade innan vi drog in till stan. Kom inte in på varken Hard Rock eller Glow , inte så konstigt :P med tanke på åldersgränsen haha.

Jag och Tessi gick bort till Parken och de fina blondinerna vinglade vidare. Dans, dans och ännu mer dans. Killarna var som hökar, luktade svett och var alldeles för nära. Vad var det med oss igår som gjorde att dom flockades? Konstigt, är inte van vid det där.

Vinglade bort till Valand där Tessi frågar mig i kön om jag känner igen mannen med långt hår... Nej. Det visade sig att det var Mickey D, vi gick in med honom och slapp betala inträde. Det gillar vi :) Vi dansade, tjötade med Mickey och dansade ännu mer. Innan Mickey gick kom han och hans fina kvinna fram och sa hej då. Riktigt trevliga människor, verkligen. Vi fortsatte dansa efter en hej då kram men tog en taxi hem runt halv fem.

Jag är ju inte van vid klackar. Jag hade så sjukt ont i fötterna igår va. Taxi chauffören måste ju trott att jag var helt super packad när jag gick upp för den lilla backen hemma, aj aj aj! 


Imorgon klockan 07.00 ska jag börja min praktik på Industrigrillen. Idag ska jag försöka röja upp lite här hemma så jag kan slippa så mycket under veckan. Kommer jobba 07.00-16.00.

Fall

Tog en promenad till torget för att gå till biblioteket och skriva ut en jobbansökan. Har hittat ett jobb jag verkligen vill ha så nu har jag postat ansökan och håller tummarna.
Köpte med mig lite potatis hem också så idag blir det röd pölse med potatismos till middag.

På vägen hem såg jag hur hösten har hittat hit. Löver yr i vinden och på marken låg dom, stors, fina och blodröda. I like. Bortsett från kylan är hösten riktigt härlig. Måste dock säga att det bästa som finns är nog att krypa ner under täcket med min varma karl och ännu bättre blir det ju när det är riktigt kallt i luften.

Mat mat mat

Idag har jag bakat matmuffins, dom blev kanon men lite torra. Det kanske är meningen...eller så hade jag i för lite fyllning. Jaja goda vad dom iaf.
Lyckades även göra stuvade makaroner så min man blev glad :D

Har taigt ett varmt, skönt bad nu på kvällen. Ansiktsmask, tända ljus och en bok då är man på topp efteråt. Kände dirket hur spänningarna lättade i rygg och axlar, skönt.

Snart kryper jag ner under täcket och gosar med min underbara. Min Superman.

Imon blir det en sväng till torget och bilioteket för utskrift av jobbansökan. Har hittat ett jobb jag verkligen verkligen vill ha så ska skicka iväg en ansökan imon.


Good night!

Måndag

Jaha, vad ska man säga om valet då?
Tycka vad man vill men det är trots allt svenska folket som röstat och då är det ju så enkelt att "rätt" val är gjort. I svenska folkets ögon. Sverigedemokraterna in i riksdagen är ju ingen överraskning direkt, tyvärr. Samtidigt måste jag säga att det bör finnas en anledning att så många har röstat på dom. Kanske är det dags för de andra partierna att ta en diskussion med dom iallafall... Jag tror att det bara blir värre av att stänga dom ute.

Ja, jag röstade på fel sida enligt vissa. Jag har hela tiden haft en bild av vilka jag ska rösta på framförallt pga skola och invandringsfrågorna (inte SD!). Vissa saker har jag inte haft med i tankarna och jag har heller inte tagit mig tid till att läsa på om de olika partierna vilket jag kanske borde gjort.
Jag kan stå för vad jag tycker men jag tar inga diskussioner med folk som inte lyssnar eller kan ta till sig nåt. Som jag skrev i tidigare inlägg så tycker jag att folk blir på tok för upprörda.


Nej, nu ska jag inte bubbla mer om detta, speciellt inte eftersom jag inte kan så mycket :P

Ha en grym dag!

Valdag

Igår blev det hårtoning och sen en megasnabb fixning och ut till bilen på typ 5 minuter (jag hade redan duschat :P) oså åkte vi hem till Conny och sen till Lotta. Satt hos Lotta och tjötade, drack och hade riktigt trevligt. Gick bort till Gigi´s där dom hade liveband som spelade massa gammal go musik. Jag dansade med gubbarna och skrattade hela kvällen.
Dom stängde vid ett så vi tog en taxi till Boheme (hahaha) där det faktiskt var riktigt kul. Dansade, dansade och dansade :D

Tack för en super rolig kväll!


Så, idag ska man rösta. Har ni bestämt er? Det har jag gjort iaf men jag håller nog det för mig själv. Folk är så inskränkta i sina åsikter så det är fan inte sant. Igår hemma hos Lotta var det en socialdemokrat som blev skitsur när han fick veta att en i sällskapet ska rösta på moderaterna. Tydligen hade samma person blivit lika arg för samma sak dagen innan också. Jag kan inte förstå hur människor kan vara så extremt enkelspåriga.
Blå eller röd, alla är likadana. Dock tror jag att de blå är öppnare, av de erfarenheter jag haft iaf. De diskussioner jag hamnat i är ofta lugnare i blått sällskap och i rött är det mer sura miner och ilska bakom argumenten.


Nu ska jag kanske försöka göra pannkakor, blev väldigt sugen på det. :)

Syster kommer sen och då blir det nog pizza, goottt!!

Hierro

Kollade på den andra filmen förut, den heter Hierro, och den var bättre än Bitch Slap måste jag säga. En spansk film om en kvinna som tappar bort sin son på en färja. Polisen tror att han har ramlat överbord men hon ser honom lite överallt och letar efter honom. Här har vi iaf en handling. Knappt någon dialog men mycket vackra bilder. Bra men för att vara en thriller så vart jag ändå besviken.

Nu har jag bakat massa muffins. Vanilj, choklad, choklad med hackad choklad i, blåbär och hallon, mums! Det borde ju gå att frysa in eller? Ja, klart man kan frysa muffinsar men undra om dom är lika goda sen då... För då kan man ju lägga på glasyr efter upptining, eller hur?


Lyssnar på NRJ för en gångs skull och blir super sugen på en dansrunda. Ska man gå ut ikväll kanske...

Bitch Slap

Gårdagen blev barnledig och blev istället en klippning för Ozcar, en lite längre runda på Ikea och Coop. Hyrde två filmer och köpte chips och ostkrokar :) Gott.

Vi såg Bitch Slap igår, den var ju inte bra direkt. Ozcar gillade den men det var bara för alla bröst :P Tre tjejer som letar efter diamanter ute i öknen där nån ska ha grävt ner dom. Fokus genom hela filmen var deras bröst, när dom grävde, bråkade och hade lebbsex. Jag förstog inte handlingen överhuvudtaget eller jag tyckte inte att den hade någon handling faktiskt. Det enda bra var i slutet när en av brudarna började "förklara" vad som hänt, då kunde jag ändå fatta lite.
Hur som helst, ganska kass film men gillar man bröst så kommer man nog gilla filmen.



Det andra filmen orkade jag inte se, var jättetrött, men ska se den idag innan jag måste lämna tillbaka dom. 


Hur som helst så hare vi en sjukt mysig kväll jag och min karl. Älskar honom massor!
 

Kung Triton

Har kollat lite närmre på det där med praktiken och vad jag får för "lön". Det är aktivetetsstöd från försäkringskassan jag ska få och jag räknade ut att det blir ca 40 kr i timmen. Ganska lite men det är ju pengar iaf :)

Annars är det inte så mycket som händer.
Min far är en ängel som räddade mig och Louise under flyttdagen genom att hyra släp och hjälpa oss. Hur fantastisk får man lov att vara egentligen :D

Igår var jag på Afro på Life med världens bästa instruktör Alexandra. Hon är så fantastiskt gullig och rolig så det är inte sant. Lite ont i vaderna idag men annars en helt underbar känsla i hela kroppen.

Ikea när Ozcar slutat jobbet och ikväll ska vi passa Triton. Lite nervöst måste jag erkänna men det kommer gå grymt bra, han är ju så snäll. Kanske baka lite på lördag med lill skrutten :P

Ska köpa plåt-muffinsformar och börja göra cup-cakes har jag tänkt. Bakade väldigt mycket förra året också och nu har suget börjat komma tillbaka. Visst borde man kunna göra muffins, frysa in dom och sen ta fram, tina och lägga på glasyr...?? Tänkte göra jul cup-cakes och eventuellt ge bort små fina paket med dom i julklapp, det kan nog bli uppskattat :D

Praktik

Idag träffade jag Maria på Industrigrillen och det gick kanon bra. Ska, efter godkännande från AF, börja praktisera där. Antar att praktiken innebär att AF betalar min lön eller iaf en del av den. Det blir nog bra.

Imon ska jag hjälpa Louise att flytta men måste dra så jag är hos Maria runt tre imon igen, så hon kan skriva i praktik-pappret.

Just nu är jag bara sugen på en cider eller lite vin och massa lösgodis...

Har kännt ett litet tag nu att jag är på väg tillbaka till det deppiga, ledsna jag fastnade i. Gråten i halsen, tomheten, känslorna som knappt finns kvar...ja, allt känns som då. Jag vet att jag borde rycka upp mig och bara bli glad. Kanske blir det bättre när jag har ett jobb och gör nåt vettigt. Let´s hope so

Bananer o päron

Nej, assistent hos den kvinnan jag provjobbade hos blir jag inte iaf. Jag jobbar inte hos någon som tar mig på röven och vars man kommer med sexistiska kommentarer. ICKE! Fy alltså!


Var på intervju på Café Mio i förra veckan, han skulle höra av sig efter fler intervjuer. Idag ska jag på intervju på Industrigrillen i Högsbo industriområde, hoppas det går bra.

Träffade fina Louise igår, tog en fika och kollade på massa skor :) Vill shoppa!!! Alltid kul att träffas och imon blir det flytthjälp :) Då jäklar ska det städas, haha.


Förövrigt är det ju snart val... Har ni bestämt er? Jag har nog gjort det iaf, felet är bara att jag inte riktigt kan tala om varför. Jag vet vad jag gillar och vad som känns rätt och det räcker för mig dock kommer det aldrig bli accepterat i vissa umgängen men så får det vara.
Ozcar sa att det nog blir valvaka hos hans föräldrar den 19 de, det ska bli väldigt trevligt. Som vanligt när vi är hos dom helt enkelt :)

RSS 2.0