Burlesque

Tänk att bara en gång få känna sig så åtrådd, så sexig och vacker, som fröken Aguilera i Burlesque. Sätter han tittar på henne... åååå!

Körkort och annat kul

I tisdags för två veckor sen gjorde jag teoriprovet och det gick kanon. 61 rätt av 65, godkänd var man vid 53 poäng. Gissa om jag var nöjd!? Två körlektioner senare var det tisdag den 6 november och dags för uppkörning... Om jag var nervös?? Kan man ju lugnt säga! Det kliade i hela kroppen och jag var alldeles för otålig för att sitta hemma och vänta så det blev en sväng till torget. Köpte en mössa och sen begav jag mig till körskolan där jag hann med en kopp kaffe. Sen var det dags, körde till vägverket och väntade nervöst i "lobbyn". Min körlärare Mikaela var med och det kändes såååå tryggt att ha henne där.
Körde lite. backade lite och sen tillbaka där prov-gubben säger att jag är godkännd! Gaaaahh! Vilken lycka! Jag började grina och gav honom en kram. Mikaela körde tillbaka till körskolan och sen gick jag hemåt till min fantastiska karl och dotter.
 
När jag kom hem fanns det ett paket till mig. En tidig födelsedagspresent (och som jag ser det "grattis-till-körkortet-present") i form av en Tassimo! Å, en sån har jag velat ha länge! Vilket kaffe, mums! Capuccino, chai latte - så gott!


Idag är det farsdag. Jag och Freja åkte till Hemköp när dom öppnade och köpte färska frallor och sen hem igen. Freja fick väcka pappan medans jag plockade fram lite pålägg och fixade kaffe. Babysim har vi också hunnit med och lite senare ska Ozcar hem till sin pappa och eftersom vi ändå är i området åker jag och Freja vidare till min mamma (vi var hos min far i fredags och jag vill gärna köra lite - därav åker vi till mamma).
 
Jag beställde precis massa tDiscs från Tassimos hemsida. Latte macchiato, varm choklad, vanligt kaffe, chai latte och cappuccino - cant wait! Fick dessutom 200kr rabatt eftersom jag registrerade mig på hemsidan, toppen!
 
 
I love my Tassimo! Tack älskade Ozcar!

RSS 2.0