.

Lyssnar på nya favoritlåten och pysslar med designen. Bloggen får se ut som den gör ett tag nu för jag orkar inte engagera mig för tillfället.

Var hos sjukgymnansten idag och det var gött som vanligt. Måste se till att kontakta kuratorn också så jag börjar träffa henne igen, tror att det kan behövas.

Imorgon drar jag nog till mamma. Måste komma bort lite, om ens bara ett par dagar så är det ett måste. Så imon blir det städning innan jag drar, är nog tillbaka på lördag tror jag men jag bloggar säkert när jag är där också :*)

Pillerknaprare

Idag tar jag en Propavan innan sänggående, vill inte riskera timmar av sömnlöshet inatt igen. Särskillt inte då jag måste upp i tid imon.

Var på torget en sväng idag innan Vallen. 2 linnen och ett par leggins blev det, ska bara prova dom annars blir det återlämning på torsdag. Förövrigt en trött dag som jag hade kunnat sova bort men lite shopping fick mig på bätter humör.

Kom hem och hittade min deklaration i köket. 5847 kr tillbaka! Det går direkt in på lånet. Smidigt att deklarera via sms tycker jag, det var klart för länge sen :)

Nej, klädprovning och sen blire Desperate.


Love J



Ångestfylld

Känns så konstigt att vara hemma vid denna tiden. Har flyttat ut datorn i köket och sitter nu här med mitt kaffe och kollar ut mot altanen. Dags att börja fixa lite där kanske, så det blir riktigt fint.

Är rädd att min ångest börjar krypa sig tillbaka. Fick de välkända myrkrypningarna i hela kroppen igår när jag skulle sova, gick upp och tog ett piller och somnade efter ca 1 timma, skönt. Blir stressad av musik, väldigt konstigt måste jag säga. När hjärtat rusar och andningen blir jobbigare och jobbigare.

Behöver verkligen jobb, så alla dessa känslor kan hålla sig undan.


När allt var bra



Egypten -08






Örebro -09

















En enorm saknad!
Har så mycket som jag önskar jag hade tagit bilder på och mycket bilder jag önskar att jag hade sparat.
Ska aldrig mer radera bilder ur datorn. Aldrig!


Ytterligare en vecka

Känns som att nästan alla inlägg jag skriver numera handlar om att det är slutet på ännu en vecka. Detta är inget undantag.
Fan vad fort tiden går, känns som det var igår vi fick hem Wille och han skulle börja sin prao hos mig. Veckan har varit full av besvikelse och undanträngning av tårar och jag tror inte denna veckan blir särskillt annorlunda. William kommer idag med men denna vecka är det bara Vallen som gäller. Fick möjlighet att jobba på Respekt på torsdag men visste inte att vi hade stängt på Vallen så jag tackade nej, jävla skit!

Igår var vi på kalas hos Ozcars moster. God mat och trevligt sällskap är aldrig fel.
Idag gck vi hem till pappa på brunch, alltid lika gött att träffa familjen. Sagt det förr men jag säger det igen, det är synd att vi träffas så sällan. Älskar dom!

Har haft igång en maskin med tvätt och har städat i köket. Ozcar spelar. Det känns tungt att göra allt själv men nu när jag kommer vara hemma mycket igen så är det så det får bli...igen. Han får hjälpa mig att dammsuga iaf, det är väl det minsta han kan göra...

Snart ska jag laga lite mat, tacoköttfärs med potatis blir det idag. Smarrigt!

Kokt ägg!!!

Ozcar tog det sista kokta ägget förut. Nu när jag skulle äta såg jag att dom var slut och kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Varför bli ledsen för äggen är slut när det bara är att koka nya...? Det verkar bli en konstig dag.

Åkte upp till Nol igår, träna, sola och sen en kaffe hos mor. Lämnade kvar lille Wille och åkte hem typ halv tio.
Jag gick och la mig direkt när vi kom hem, han blev besviken och tyckte jag är tråkig men jag var ju så trött. Somnade fort och drömde för första gången på ca två veckor. Konstiga, osammanhängande drömmar. Om jobbet jag inte längre har kvar, om Jackie Ferm (?) m.m.

Idag ska vi på kalas hos Ozcar moster, ska bli trevligt :) Hörs later

Paperwork

Efter jobbet idag åkte jag och Wille bort till arbetsförmedlingen. Fick lite papper som ska fyllas i från Vallen och Storseglet som jag ska skicka in till Alfa kassan. Så får jag förhoppningsvis ersättning fort nu.

Inte så mycket mer att berätta för tillfället förutom att kockarna där borta vill ha mig kvar och jag hoppas de är ärliga i det de säger till mig. Är dom det så tror jag att jag snart är tillbaka i köket igen :D

Mentalt förstörd

Jag har under ca 2 månader jobbat som kallskänka på Storseglet och även på Vallen vilket har inneburit ca 13 timmar jobb om dagen. Allt för att visa framfötterna och visa att jag är jävligt bra på det jag gör för att förhoppningsvis få en heltid på Storseglet.

I onsdags förra veckan fick jag veta att det skulle komma in två nya, två personer som redan är fastanställda inom företaget och som har förtur på min tjänst.

Den ena, F, ska jag lära att fixa salladen, både till skolorna och ut till lunchen. F ska jobba 6.30 - 9.30 varje dag och då ska han BARA göra sallad samt städa i salladsrummet och skriva upp vad som behövs beställas.

Den andra som har kommit är E, hon börjar jobba 9.00 och hon ska fixa med kaffe, påfyllnad av kakor, knäckebröd m.m.. Städa toaletter, torka bord, tvätta, ta ut salladen och se till att lunchen kommer ut i tid och sen ska hon stå i serveringen med kassan och det som hör till.

När jag har gjort det själv så har jag vart klar med all sallad och allt INNAN 9.30! Den jävla F är inte ens klar med sallad och städning innan dess!!!!

Jag är ledsen och besviken. Jag förtjänar detta jobbet! Denna veckan känns meningslös och hemsk! Jag gråter!



Blodbad

För första gången på, jag vet inte hur länge var jag iaf på gymmet idag. Skönt som fan! Solade lite också, vilket var superskönt även det.

Nu har mamma och D precis varit här och lämnat lille Wille. Han ska praoa hos mig i 2 veckor. Så mysigt att ha honom här :P Nu sitter Ozcar och spelar Left for dead 2 och Wille spelar Resdent Evil 5, bara massa mördande av zombies, sociala jävlar.

Snart blir det dusch och sen sängen och imon börjar den nya veckan.


Nån som vet hur man fixar med mobilbloggningen?? Hade ju som sagt numret kopplat till den gamla bloggen men det borde ju kopplats bort när jag tog bort den..? Anyone..?

Bakis

Vilken kväll det var igår!
Efter jobbet vart det ett besök hos sjukgymnasten där jag bara låg och grät av utmattning. Hem för en dusch och fix innan jag tog bussen in till stan.
Mötte upp Louise på Kungsport och vi gick upp till Corazon där Jennie och Bella var. Delade på lite vitlöksbröd och kycklingvingar och tog ett par öl. Vidare till Babar och full rulle vid Air hockey bordet och även lite Black Jack. Mycket skratt och underbart sällskap! De andra gick hem och jag och Louise gick bort till Valand där vi dansade och hoppade som galningar. Nån snubbe som jag dansade med la mig ner på golvet flera gånger, haha vad hände där liksom...?
När det var dags att gå hittade vi inte våra garderobslappar så vi fick betala 40kr för att få våra jackor, men tro fan att vi båda hittade dom i våra väskor sen när vi gick.
Diskuterade ordet neger med två negrer. Tog en burgare på BK och hade en livlig diskussion med dom. Den ena fattade ju iaf vad jag menade medans den andra nog hade kunnat slå mig så arg som han var.
Sen kom personalen och bad oss gå för de skulle stänga men jag tror bara vi blev "utslängda" för alla andra satt kvar.
Diskussionen fortsatte tills min buss äntligen kom och jag kunde åka hem.
07.00 var jag hemma imorse :) 

Upp klockan 12, försöka bli människa igen. Tog ett bad och sen vart det kalas för lilla Hugo, trevligt med goda tårtor som jag åt på tok för mycket av. Kom hem för ett tag sen och vi har hunnit städa, skönt!

Nu ska jag kanske äta något litet och sen ta en liten tuppis, är så jääävla seg!


Begär!

Har precis sytt på clipsen på mina dubbelsydda hår trensar och sitter nu med färg i håret.
Var på torget en sväng förut och köpte bland annat födesledagspresent till lilla Hugo.

Har varit på väldigt konstigt humör hela dagen idag, med gråten i halsen och ett extremt shopping begär har jag dock klarat mig igenom dagen. Jag börjar känna en väldig shopping abstinens som endast kan lösas genom en heldag och massa pengar.
Behöver en ny skinnjacka och har även börjat fundera på en baseball jacka... Såg ett par skit snygga skor från Replay förut också, dom vill jag ha!

Kanske inte exakt en sån baseball men ni fattar grejjen... Kanske skulle ha en av varje??

Sol och bad

Har fått hem mina extensions men måste fixa nål och tråd innan jag kan fixa till det. Hoppas det blir bra! Stannar till på torget imon efter jobbet och köper lite :)

Idag gick jag ner till gymmet så fort jag var klar med jobbet och solade, skönt som fan. Nu ska jag snart ta något att äta och sen blir det ett skönt bad. Helt underbart att ha iaf en kväll ledigt i veckan :)

.

Idag har det varit en toppen dag! Trots 13 timmar jobb är jag inte särskillt trött och om jag vill kan jag till och med ta lite sovmorgon imon eftersom jag och mina fina praktikanter förberett så bra idag. Underbart!
Ska plocka ur diskmaskinen nu sen blir det mys i sängen.

Pussar


Mobilstrul

Ååå blir galen! Det verkar som mitt mobilnummer fortfarande är knutet till min gamla, borttagna blogg och därför kan jag inte koppla mobilen till bloggen nu. Riktigt irriterande! Tycker ju att det borde kopplats bort när jag raderade bloggen ... Vill ju kunna mobilblogga!!! Nån som vet hur man kan lösa det???

Back

Tröttnat på blogger nu, gillar inte att inte kunna mobilblogga. Det är fan riktigt illa, speciellt nu när jag knappt är hemma. Men men nu är jag tillbaka här istället, gött :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0