Att bli konditor

Igår kom jag äntligen på vad jag vill göra. Vi har pratat om att jag ska ta nån kvällskurs eller utbilda mig så jag får ett riktigt jobb, en riktig inkomst och får göra något jag vill och igår kom jag äntligen på det. Jag älskar att baka! Vore det inte för att tiden inte finns just nu så hade jag bakat och försökt få till marsipan figurer m.m. Kollade på utbildningar och det finns en 1 årig yrkesutbildning, men den kräver vissa ämnen samt ett inträdesprov. Så nu blir det att kolla om man kan läsa endast de kurser jag behöver någonstans eller om jag måste ge upp min dröm... Det jag gör är inte supervackert men det blir bättre och bättre måste jag säga :)


Inatt är det jobb för mannen så han sover nu. Freja sover också för tillfället iaf. Det är alltid skönt med en liten stund för sig själv.


På torsdag fyller jag 23 så denna helgen består av lite kalas. Imorgon skulle min pappa med familj kommit för att både fira mig och ha lite mini-jul för Freja eftersom vi inte firar med dom i år. Tyvärr är lillebror sjuk så det blir bara farmor och farfar som kommer, det ska bli jättetrevligt och jag har sett fram emot detta länge. Imorgon bjuds det på lasange och sallad och sen en frusen chokladtårta (eventuellt med jordgubbar, mums!) som jag förberedde i veckan.

På söndag kommer Ozcars familj samt min mamma och Dennis. Då bjuds det på köttfärssås (typ) och hallonpannacottapaj, mums mums mums! Jag lovar att lägga upp bilder på mina mästerverk ;)


Idag kom Ozcar hem mitt på dagen, det gör han aldrig annars. Med sig hade han en stooor gran! Typ 3 meter hög och super fin så innan han sedan kom hem efter arbetsdagen fick jag och Freja bege oss till torget för lite shopping. Vi har inte haft gran tidigare (skulle egentligen ha nästa år...) så jag fick köpa både julgransfot, matta, kulor, glitter och stjärna.
Freja fick en egen "kula" som egentligen är en superfin snöflinga ♥

Kommentarer

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0