Onsdagen

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Efter lämning på dagis gick vi till gymmet (jag och Svea) och körde ett kort men bra axelpass.
Efteråt köpte jag med en sallad och gick till öppna förskolan. Dom har babyöppet där på onsdagar så alla barn är under 1 år, mysigt och mycket lugnare.
Klockan ett gick vi därifrån för att hinna handla lite på vägen hem. Hem, lämna alla varor, byta vagn och ner till dagis.
När jag väl hade fått på Freja kläderna mötte vi Leon (en kompis från dagis), Zoey och deras mamma Maria. Lilla Zoey och Svea föddes på samma sjukhus, samma dag - Svea på morgonen och Zoey på kvällen och trots att vi tydligen hade rum bredvid varann sågs vi inte på bb. Vad är oddsen liksom?!

Vi gick iaf bort till lekplatsen så ungarna fick leka lite. Michelle och Louis kom en stund också, mys! Alltid härligt när mammorna kan dricka kaffe medans barnen leker, haha!
Resten av eftermiddagen/kvällen vart det pepparkaksbak för pappa och Freja, middagslagning och Bolibompa-mys. En helt ok onsdag helt enkelt.

Kommentarer

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0